Jump to content

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

BqVqfr0.gif?1

• Acesta v-a fi un pack dedicat fanilor League of Legends
  • fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii
  • cine doreste personalizarea unei lucrari o va putea face prin PM

STAY TUNED !

_________________________________________________________________________________________________________

RELEASE DATE 08.03.2015

BqVqfr0.gif?1

Acesta este pack-ul dedicat fanilor League of Legends

av1.pngav2.pngav4.pngav3.png

av5.pngav6.pngav7.pngav8.png

av10.pnglogo.pngav11.png

av13.pngRYRAIG1.gif?1

• voi posta cate un pack saptamanal
  • fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii
  • cine doreste personalizarea uneia dintre lucrarile de mai sus o va putea face prin PM

NEW PACK COMING SOON !

_________________________________________________________________________________________________________

Edited by AIM MIonut

Frumoase creatii, te pricepi.Felicitari!

header_4.png

• Acesta PACK v-a contine un numar mare de avatare spre deosebire de cele anterioare
  • fiecare lucrare o sa contina watermark cu numele comunitatii pentru evitarea rippului pe alte comunitati.
  • cine doreste personalizarea unei lucrari o va putea face prin PM

STAY TUNED !

RELEASE DATE 14.03.2015

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

Edited by AIM MIonut

Nu m-am uitat la tot ce faci sau ce ai facut, insa eu nu sunt impresionat de lucrarile tale, mai ai multe de invatat si daca vrei sa fii designer, fa si altceva in afara de semnaturi si avatare, nu vreau sa ma intelegi gresit insa doar pentru ca faci un avatar nu inseamna ca esti designer. Pe prima pagina am vazut niste " logouri " nu stiu daca mai faci asa ceva pentru ca dupa cum am spus nu m-am uitat pe toate 13 paginile cu posturi insa sfatul meu, nu le mai aglomera asa mult, un logo trebuie sa fie simplist si lasa gradientele si efectele din bleeding de pe logouri, nu exista asa ceva. Cat despre avatare si semnaturi, se vede o evolutie dar cred ca ai ajuns la momentul cand nu mai ai ce invata din asa ceva si dupa cum ziceam si mai inainte te sfatuiesc sa treci mai departe. Photoshop stii, invata sa castigi bani din ce faci.

NonSt0p3R VIP, TOVARASU CreS, Vasha Masha, RevirdDab, F4L W h i s p e r, Djokoviic - multumesc

South Holmes- multumesc, ma bucur sa vad ca munca mea este apreciata.

Empeeror- multumesc pt sfaturi, am decis sa imi postez in continuare doar lucrarile legate de comunitate, de aceea nu am mai postat si logo-uri. Posibil in viitor sa revin cu un pack doar cu acest tip de lcurari. Cat despre castigat bani, de cateva zile m-am pus sa imi creez o pagina personala de unde imi pot vinde lucrarile ( tricouri / logo-uri / bannere pt spatii publicitare etc ), mai am doar cateva lucruri de pus la punct. E mult de munca dar sper sa am succes. Multumesc inca odata pt sfaturi.

Cum nu am reusit sa anunt un pack pt sfarsitul acestei saptamani, am sa va prezint ultimele lucrari din cererile la care am raspuns.:

821544a24ed3349cc8c0519415c89e47.png

sa_mp_003.png

image.png

Untitled_1.png

Untitled_1.pngdavidstyle_P2_WM.pngUntitled_1.png821544a24ed3349cc8c0519415c89e47.png

image.pngUntitled_1.pngUntitled_1.pngUntitled_1.png

image.pngRepair_icon.pngUntitled_1.png

Untitled_1.pngUntitled_1.pngUntitled_1.png Untitled_1.png

Untitled_1.pngUntitled_1.pngUntitled_1.pngwUZ9I7j.png?1

Edited by AIM MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.