Parker X Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Frumos.Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Makk Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Very Good !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Foarte frumoase, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Acesta v-a fi un pack dedicat fanilor League of Legends fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii cine doreste personalizarea unei lucrari o va putea face prin PM STAY TUNED ! _________________________________________________________________________________________________________ RELEASE DATE 08.03.2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Arata chiar bine, fata de majoritatea de pe aici care iau poze de pe net, le pun un efecte de culoare si aia e, "creatie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 (edited) Acesta este pack-ul dedicat fanilor League of Legends voi posta cate un pack saptamanal fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii cine doreste personalizarea uneia dintre lucrarile de mai sus o va putea face prin PM NEW PACK COMING SOON ! _________________________________________________________________________________________________________ Edited March 8, 2015 by AIM MIonut 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Frumoase creatii, te pricepi.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaqtbird Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Un portofoliu frumos, felicitari pentru munca ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW JaH Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Este un portofoliu foarte frumos.Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinnnnn Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Mișto portofoliu . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Niste creatii foarte frumoase. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Kay Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Extraordinare, chiar foarte reusite...se vede ca te pricepi. Daca ai timp, poti sa-mi faci si mie un avatar si cv pentru semnatura(ceva cu VTB la semnatura)? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SenzatioNS Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Prea smechere. O sa iti trimit si eu PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a y a n Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Ce bine te pricepi! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tachen69 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Frumos, imi place cum lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 (edited) Acesta PACK v-a contine un numar mare de avatare spre deosebire de cele anterioare fiecare lucrare o sa contina watermark cu numele comunitatii pentru evitarea rippului pe alte comunitati. cine doreste personalizarea unei lucrari o va putea face prin PM STAY TUNED ! _________________________________________________________________________________________________________ RELEASE DATE 14.03.2015 Edited March 14, 2015 by AIM MIonut 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Foarte frumoase, felicitări pentru munca depusă lucrezi foarte bine! Ţine-o tot aşa şi vei ajunge undeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Frumoase, Utzule! Te felicit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiles VIP Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Felicitari, esti unul dintre cei mai buni designeri pe care i-am vazut, si nu vine vorba doar de aceasta comunitate.Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Imi place foarte mult ce faci, pe viitor e posibil sa te contactez pt. a face cateva chestii ce tin de aspectul unui canal de YouTube. Bine-inteles, nu pe gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 nice black style ! felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG DjoKoVic Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Really good job Congratulation! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Holmes Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Felicitari UTZ, mereu te-am admirat pentru cum lucrezi, ai gust-uri bune, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empeeror Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nu m-am uitat la tot ce faci sau ce ai facut, insa eu nu sunt impresionat de lucrarile tale, mai ai multe de invatat si daca vrei sa fii designer, fa si altceva in afara de semnaturi si avatare, nu vreau sa ma intelegi gresit insa doar pentru ca faci un avatar nu inseamna ca esti designer. Pe prima pagina am vazut niste " logouri " nu stiu daca mai faci asa ceva pentru ca dupa cum am spus nu m-am uitat pe toate 13 paginile cu posturi insa sfatul meu, nu le mai aglomera asa mult, un logo trebuie sa fie simplist si lasa gradientele si efectele din bleeding de pe logouri, nu exista asa ceva. Cat despre avatare si semnaturi, se vede o evolutie dar cred ca ai ajuns la momentul cand nu mai ai ce invata din asa ceva si dupa cum ziceam si mai inainte te sfatuiesc sa treci mai departe. Photoshop stii, invata sa castigi bani din ce faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 (edited) NonSt0p3R VIP, TOVARASU CreS, Vasha Masha, RevirdDab, F4L W h i s p e r, Djokoviic - multumesc South Holmes- multumesc, ma bucur sa vad ca munca mea este apreciata. Empeeror- multumesc pt sfaturi, am decis sa imi postez in continuare doar lucrarile legate de comunitate, de aceea nu am mai postat si logo-uri. Posibil in viitor sa revin cu un pack doar cu acest tip de lcurari. Cat despre castigat bani, de cateva zile m-am pus sa imi creez o pagina personala de unde imi pot vinde lucrarile ( tricouri / logo-uri / bannere pt spatii publicitare etc ), mai am doar cateva lucruri de pus la punct. E mult de munca dar sper sa am succes. Multumesc inca odata pt sfaturi. Cum nu am reusit sa anunt un pack pt sfarsitul acestei saptamani, am sa va prezint ultimele lucrari din cererile la care am raspuns.: Edited March 22, 2015 by AIM MIonut 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts