Moise Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Pentru a-mi putea face un clan ne-oficial cum se procedeaza ? Care sunt cerintele ? Iar pentru schimbarea numelui in cazul in care voi avea clan trebuie sa donez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Trebuie să-i trimiţi un mesaj privat fondatorului cu numele clanului, iar apoi să aştepţi să răspundă. Dacă va fi acceptat, îl găseşti la secţiunea clanurilor neoficiale. Nu, nu se plăteşte decât clanul oficial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moise Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 @, Ok dar exista un model pe care ar trebui sa il completez ? Iar treaba cu numele mi-l pot schimba gratis daca voi avea clan, respectiv membrii clanului ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 @, nu există un model.. îl poţi schimba gratis, dar în limita "bunului simţ". Dacă doreşti să-l schimbi la fiecare săptămână, nu vei putea. Membrii clanului îi poţi alege tu, iar tot prin PM fondatorului (Bobo) trimiţi şi un mesaj prin care acorzi acces unui potenţial(i) sublider(i) la secţiunea clanului tău. Dacă mai ai alte nelămuriri, îmi poţi lăsa un PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moise Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 @, Am inteles, multumesc foarte mult petru ajutor, iti voi acorda vot maine. (azi nu mai pot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Poţi să modifici un clan când doreşti. Trebuie minim 50 de posturi. Solved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.