Jump to content

Prezentare Ezio

South Ezio
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Ezio

• Prenume: Alexandru

Varsta: 20

Locatia: Bucuresti

Ocupatie: In curand ocupatia va fi pe meseria: MECANIC AUTO

Jocul(rile) preferat(e): Sa:Mp,jocurile cu shooter,racing,

Hobby-urile tale: Basketul si IT,Designer

Interese: In realitate sa devin inginer MECANIC AUTO

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Alexandru si trauesc in orasul Bucuresti. M-am nascut in Bucuresti pe data de 11 Septembrie 1994.In acest an 2014 am terminat liceu"Colegiu Tehnic Miron Nicolescu" care l-am promovat.Sunt un baiat cu ochii caprui ,timid dar si sociabil in acelas timp,glumeti care ii place sa aiba multi prieteni.Planurile mele de viitor vreau sa iau bacu la anu si sa ma duc la facultatea de inginer pe baza de mecanici auto.In acest an am de gand sa urmez cursurile de mecanic auto o mostenire de la tata la fiu,si vreau sa devin unul dintre cei mai buni mecanici care poate exista.Ca orice persoana am calitati si defecte,dar mereu incerc sa dau tot ce am mai bun din mine si mereu vreau sa reusesc in ceea ce imi propun.Sunt o fire calma care suporta orice,dar cand cineva atinge punctul culminant si ma injura de parinti aceea persoana o ignor pentru totdeauna,pentru ca mie nu imi place sa fiu injurat de partintii care m-au crescut.Daca este nevoie pot lucra in echipa fara nici un fel de problema si mereu gasesc un mod ingenios de a rezolva o problema.O sa ma cunoasteti mai bine in game si pe forum.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiu comunitate de la niste prieteni foarte buni..Andrew_Bynum si PiCONE.

Alte precizari?: Aceasta comunitate este de nota 10 si se merita jucata...le-as recomanda tuturor sa vina pe aceasta comunitate.Va pwpa Ezio si ne auzim in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.