Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, ladna, udaci acolo, vezi sa nu te nakuresti ca dalbaiobu cap ii de-a пула cand esti in afara orasului ca o tufla.

Ei, pasib. Un prieten aduce electronka, da-i fără nicotina.

Salutare, băieţi. Deoarece văd că sunteţi mulţi din Chişinău şi, din ce îmi dau seama, e clan de moldoveni, vă sugerez o "alianţă" între clanul vostru şi clanul Iaşi Seguaci [iS], fondat în data de 25.04.2014. În ce constă această alianţă? Vom face topicuri speciale pentru discuţii comune, poate activităţi împreună şi vor fi interzise conflictele dintre membrii celor două clanuri.

Păreri?

@, Salut BIS, nu avem nevoie de parteneriat, majoritatea membrilor PoH sunt inactivi pe RPG, si doar posteaza pe forum. Si asa facem destul spam ca lui deSteptu sa-i ajunga sa ne deie suspend ;)

P.S. Eu unul am topicurile : VIP, VIP-AT, VIP-rTn, AT-VIP, AIM-VIP, rTn, rTn-TL, TL-VIP, SI LS, PoH, ZEW-VIP unde fac spam, cred ca imi ajung.

Edited by rTn Dyablox VIP

@, imi place faptul ca vrei sa "unesti" lumea, sa zic asa, insa cum a zis si dya, majoritatea sunt inactivi, mai intra baietii mei odata in luna si mai scriu prin topicul asta, eu cred ca degeaba vom face acel parteneriat, conflictele nu sunt pentru noi, incercam sa nu ne evidentiam, decat in cazuri in care suntem neglijati, sanctionati aiurea, iar daca la urma urmei va fi un conflict, acesta se va rezolva prin mine.

Cu stima pentru ceea ce ai facut pentru incepatori, JohnstoN :))

@, daca insisti pot sa trec pe al voi cu spamul =))

@, we, ti moi hozeain, eu ti uvajasc, eu o sa fac tat si zisi, numa nu mai edita posturile mele, sefu.

Edited by DeaN VIP
Greseala gramaticala

@@rTn Dyablox VIP, el kakta mai demult s-o reapucat.

#Hule copii fraza mea referitor la kentuha, pidr

Alioo , maladoi , da tu shini mai eshti? :-J

Ian patsanii lamuritii shinii aista kentuha bratuha , ca sa-i mai scada din demnitate!

A baai patsanii gataa) Asta lashocu ista de cristi) El caroci pana amu era johnston (ion) da amu ii daniel. Shi bai nuti place numele pe care ti lo pus parintii? )

Edited by Kentuha