Dyablox Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 Luca eu nu mai joc sa:mp deloc, doar stau cu voi pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Cine vrea pile pe rpg2 (NG,TTB,LS Taxi) poate sa ma sune ca luna viitoare prietenii mei iau r4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Nah mie rpg2, am acolo un cont ca intru unde vreu, cand vreu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuhrer Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Macar ai intrat?Ca daca nu nu ai voie sa postezi aici. Da am intrat. Am deja level 3 aproape 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRE Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 N'ziua și mai fașiți. Di când nu am postat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 @@Fuhrer, we tu esti turc? Nu posta aici, posteaza si sufera in alta parte, sa nu te mai vad. @@FiRE, avatar cu atmosfera de sarbatoare, respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRE Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Spasiba bratan si eu respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Imi spuneti si mie cineva unde pot face o cerere de avatar?Pentru ca toti cred ca tin in mana niste macaroane/pachet de macaroane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 @@Fuhrer, Bai pula proasta, alti copchii daca ii scapi de 14 ori pe scari zdohnesc, dar eu vad ca tu inca traiesti. @, Lasa macaroanele, o sa-ti plateasca Fourchette-ul ca le faci reclama. https://forum.b-zone.ro/forum/166-requests/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 @@Fuhrer, Bai pula proasta, alti copchii daca ii scapi de 14 ori pe scari zdohnesc, dar eu vad ca tu inca traiesti. ) da sini ii aesta Fuhrer,ii de asta cu idei naziste?Sau crede ca e rencarnarea lu' Hitler? Lasa Kawase poate fac vreo 43 euro pe clienti b-zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 @, @RapDaily, "Ma numesc Vasile, am 14 ani si sunt din Calarsi. Timpul liber il petrec 24|7 in fata calculatorului ascultand Eminem si cautan pe google quotes de rap in engleza, sa le demostrez la toti cat de mafeot sunt in fata monitorului. Am noroi sub unghi si imi bate porumbul la geam, insa imi comandez iPhone 7 din America din banii lui mama lucrati la fabrica de vinuri Calarasi, acestea fiind o medie de 400 - 600 de lei pe luna, cand are ocazia mai fura 2 vinuri si le pastreaza pentru ocazii speciale, cum ar fi: ziua cand n-au folosit prezervativ. Pe langa acestea doresc sa va mai comunic ca sufar si autism. Viata mea nu e cine stie, mai usor zis: viata de cacat, imi traiesc viata dupa fraza "Brat za Brat". La varsta de 18 ani voi eredita ambitia familiei mele, sa beau si sa dau cu sapa pe deal pana seara." - Eminem Calarasi. Viitorul cetatean cu drept la vot in Rep. Moldova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Asta e ala Fuhrer care o mai avut si fotca cu Eminem? Patanu ii cinstit la sfarsit "La varsta de 18 ani voi eredita ambitia familiei mele, sa beau si sa dau cu sapa pe deal pana seara." Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Kawse mai usor ca amus iar suspend Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Frumoasa fotca cu Kelton?=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Gaaata am fotografie cu tematica de craciun(mio facuto un designer)Va place? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Frumos, Nu e Kelton ma, e domnu Koteț, are si el nume in viata reala, un respect va rog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Aha, fix respect, eu pentru asa ceva luam iar ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Deam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 In fotografia asta Razvan(Kelton) nus cum ii mai batran da este un videoclip pe pagina de la B-Zone Facebook unde il arata si pe Bobo,Killerfish si mai multi admini de rank6 care erau la workshopu de updateuri acus dau fotca. Daca vreti sa vedeti cum arata aproape toti membrii staff care se ocupa de scripturi https://www.facebook.com/bzonero/videos/1262962623721702/ Vedeti ca apar in videoclip Kelton,Bobo,KilerFish,Adi007,BlackTheif si kakaita Alice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 (edited) Hai lasati avatarele cu sarbatori.ALL HAIL RAGNAR Edited December 18, 2016 by Ragnarok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Lasa we serialele si du-te si pune bradul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Care brad wei, eu ziua mea nu am sarbatorit, da tu vrei Craciuni, sarbatoarea religioasa, sa ti-o fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Bai chiar nu iti place atmosfera de craciun?In intuneric cu luminile de la brad aprinse si sa stai pe forum?http://imgur.com/a/YV5zb Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 (edited) @, Pune de baut si lui toti astea din Pohui deam. Vedeti ca apar in videoclip Kelton,Bobo,KilerFish,Adi007,BlackTheif si kakaita Alice. In viata mea n-as lasa un minor pe mana lui Kelton. Allice e padruga lui Bobo, se ocupa cu social media cum ar fi posturile de pe Facebook, si nu, nu se intalneste cu el doar pentru bani... )))) Edited December 18, 2016 by 50 Shades of Kawse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts