Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@Fuhrer, Bai pula proasta, alti copchii daca ii scapi de 14 ori pe scari zdohnesc, dar eu vad ca tu inca traiesti.

=))) da sini ii aesta Fuhrer,ii de asta cu idei naziste?Sau crede ca e rencarnarea lu' Hitler?

Lasa Kawase poate fac vreo 43 euro pe clienti b-zone.

@,

@RapDaily, "Ma numesc Vasile, am 14 ani si sunt din Calarsi. Timpul liber il petrec 24|7 in fata calculatorului ascultand Eminem si cautan pe google quotes de rap in engleza, sa le demostrez la toti cat de mafeot sunt in fata monitorului. Am noroi sub unghi si imi bate porumbul la geam, insa imi comandez iPhone 7 din America din banii lui mama lucrati la fabrica de vinuri Calarasi, acestea fiind o medie de 400 - 600 de lei pe luna, cand are ocazia mai fura 2 vinuri si le pastreaza pentru ocazii speciale, cum ar fi: ziua cand n-au folosit prezervativ. Pe langa acestea doresc sa va mai comunic ca sufar si autism. Viata mea nu e cine stie, mai usor zis: viata de cacat, imi traiesc viata dupa fraza "Brat za Brat". La varsta de 18 ani voi eredita ambitia familiei mele, sa beau si sa dau cu sapa pe deal pana seara."

- Eminem Calarasi. Viitorul cetatean cu drept la vot in Rep. Moldova.

In fotografia asta Razvan(Kelton) nus cum ii mai batran da este un videoclip pe pagina de la B-Zone Facebook unde il arata si pe Bobo,Killerfish si mai multi admini de rank6 care erau la workshopu de updateuri acus dau fotca.

Daca vreti sa vedeti cum arata aproape toti membrii staff care se ocupa de scripturi
https://www.facebook.com/bzonero/videos/1262962623721702/

Vedeti ca apar in videoclip Kelton,Bobo,KilerFish,Adi007,BlackTheif si kakaita Alice.

@, Pune de baut si lui toti astea din Pohui deam.

Vedeti ca apar in videoclip Kelton,Bobo,KilerFish,Adi007,BlackTheif si kakaita Alice.

In viata mea n-as lasa un minor pe mana lui Kelton.

Allice e padruga lui Bobo, se ocupa cu social media cum ar fi posturile de pe Facebook, si nu, nu se intalneste cu el doar pentru bani...

))))

Edited by 50 Shades of Kawse