Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, nush, la mine nici ahota nu-i, am si eu 2 zile pe saptama libere, si alea le dorm ca un ursulake, ma uit seriale sau ies la o bere cv.
Pahodu de data asta permanent :))

@@iZy ZEW, Deam am iesit ieri la niste pive si Kalean, de dormit ce sa-ti zic, nu dorm special ca sa ma culc pe la 10 - 11 si sa ma trezesc la 5 dimineata, seriale si filme deam da-le in pla m-am zaibit,

Pahod tre' sa-mi caut din nou padruga pnm

@, mi-a zis candva un barosan ca:

"Acum tre' sa gandesti doar cum sa faci cate un milion pe zi
Si la invatatura"

Edited by iZy ZEW

@@iZy ZEW,

Noi prosta futem mult capul dar cam nimic nu facem, am vazut tot unul care la 19 - 20 de ani deam era milioanr pe baza la Penny Stocks. Daca te uiti majoritatea celor mai bogati din lume n-au mers la universitatea, la universitate mergi numa ca sa stii sa muncesti pentru cineva, sa ai o slujba asigurata. Daca zici ca "Dupa ce termin universitatea o sa fac milioane", degeaba, tot la McDonalds ajungi.

Uite ce quote pzdata.

warren-buffett-and-his-mantras-of-succes

Edited by Wolfgang

@, progresu arata diferit pus pe hartie. Pierdere de timp sau nu, prefer sa mai savurez anii astia a tineretii, cat sunt inconstient si curios.

Pe langa asta traim in Moldova, nu ca ar fi imposibil sa ai milionul la 16-17 ani pe-aici, pt ca nimic nu e imposibil, dar da-mi crezare - sa te nasti intr-o astfel de tara, intr-o simpla familie si intr-un astfel de stat, unde esti limitat din toate partile, cam greu.

Insa noua ne plac greutatile, no?

@@iZy ZEW, Normal, tu invata economie si eu invat finante ori administrare si afaceri si vedem peste vreo 6 - 8 ani poate deschidem un butic prin piata centrala, unim fortele pentru a crea ceva miraculos, Potatoe's House.

Sincer, decat sa discutam doar Samp si diferite cacaturi de genul, imi place sa discut teme serioase ca astea, tre' mai des sa ramanem amandoi singuri noaptea si sa discutam =))

Hai ca eu ies, noapte buna

Edited by Wolfgang

Vin eu blea la colegiu, prima zi din semstru, prima pereche test, eram deam pregatit, huiak profa nu-i, o pereche praibita, dupa am ed. fizica, ne-am luat forma tat frumusel, huiak nu facem... Ultima pereche stam 20 min, o sunam pe profa, huiak ie s-o incurcat cu grupele si nu facem... Eu blea am avut dispozitie de perechi....

@@iZy ZEW, sps iZy, si da, aveti dreptate, pi aisi pin Calarasi is multi patani care se cred vapse daca stiti ce zic, insa sunt unii care nu-s asa, cum ar fi eu, cat am postat pe aici nu am incercat vreodata sa ma numesc sau sa va trimat, nici nu imi ajunge capu daca stii ce zic.

Neata patani, am venit si eu pe la 2 acasa de la scoala, pana la 3 am stat sa fac curat in garaj ca pidarasu di caine o impreastiet tat musaru, si iaca amuia mai stau si eu la comp.

Voi cum?

@@FiRE, vseo bratan, succes

We calaraskii izobritenia, eu am deam 7 warns, tu nici nu poți să-ți închipui și înseamnă asta, mai nu ma provoca și nu mai posta blea aici ca deam chiar i-ai zaibit pe tați.