KOPPEN Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @AnxietyTBH te-ai enervat wa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 6 minutes ago, iZy said: Care pula mea mars? Am si eu o zi in care pot dormi pana la orele 2 si atunci sa o praibesc? We, tu simbol al viitorului acestei stari stai acasa in asa zi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 44 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: We, tu simbol al viitorului acestei stari stai acasa in asa zi? Prim-ministrii nu participa la astfel de actiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Dap tu nu esti mai presus ca prim-ministru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 20 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Dap tu nu esti mai presus ca prim-ministru? ap tem bolee +sunt neutru fata de unionismul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Nie ni poh de unionismu ista, sa si dat ceva nasharu poate ma ducem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ai fi avut oportunitatea să dai mâna cu Băsescu și cu BIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 'Sa dai mana cu Basescu' .. cine e basescu ma mare om ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Mare poate nu, da oricum e un om respectabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Mneh.. oricum nustiu cum, da imi e asa pohui de unirea asta .. pizdet Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 4 hours ago, Blessing said: Ai fi avut oportunitatea să dai mâna cu Băsescu și cu BIS. N-au avut oportunitatea ei sa dea mana cu mine*. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Wa Cristi .. mare stuter .. imi place cum gandesti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 44 minutes ago, iZy said: N-au avut oportunitatea ei sa dea mana cu mine*. iZy s poate s postez aici? Si am facut sa ma dai asa afara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 2 minutes ago, AnxietyTBH said: iZy s poate s postez aici? Si am facut sa ma dai asa afara? Ti-am spus clar ca nu. Nu dau explicatii, la fel ca si bodyguarzii de la Barbar si Cocos. 40 minutes ago, South Monologue said: Wa Cristi .. mare stuter .. imi place cum gandesti ! si mie imi place cum gandesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 @AnxietyTBH Da nahui sa postez aici ? .. este miere aici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 17 minutes ago, South Monologue said: este miere aici ? cacb da - eu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Eu poate nu-s miere, da poate patanu vre dulciata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 povidla suka ! Care dulceata .. oi cristi sa ma scuzi am uitat de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 Tu esti povidla, eu is dulci de la dulciata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Noroc.. @rTn Dyablox VIP Dan cati ani are Dutchman ? Zi repede ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 55 minutes ago, South Monologue said: Noroc.. @rTn Dyablox VIP Dan cati ani are Dutchman ? Zi repede ! Ii tinerel baiatu, da nah tie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maschinengewehr42 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Blia, hai we... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Băi, am urmărit ultimile câteva pagini de aici și am realizat că ciuvaciocu @AnxietyTBH e un copil cam prostuț la ale lui. Cine ești băiete, multe-ți permiți, nu crezi? Zdarov la toți, am uitat ultimile zile de voi :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 Vezi ca patanu ii de la tine din Calarasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 calaraskii padioabe.. is rai astia din calarasi ! Crow tu tot asa esti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts