LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 7 hours ago, iZy said: Iti pare ție. Ori e examen oral, ori niște grile / narativ de nici nu ai timp sa bei un gat de apă. Nu te ajută nimic aici. Dacă mai troiește și netul in ziua examenului, bag pla. Dacă ai oral, da, nu prea te ajuta mult, da dacă ai grile, schema merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Norok la pațanii care au școala online Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 26 minutes ago, AT Vlad said: Norok la pațanii care au școala online Noroc. Inca astept sa trimita profii link pe zoom. Sper sa nu se intampla asta Bine ca absentele nu se calculeaza ca is zaibit de unele lectii Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 9 minutes ago, uN ThinBlueLine said: Noroc. Inca astept sa trimita profii link pe zoom. Sper sa nu se intampla asta Bine ca absentele nu se calculeaza ca is zaibit de unele lectii Eu din Martie am fost numa o sâptămâna le lecții și aghe azi îs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, AT Vlad said: Eu din Martie am fost numa o sâptămâna le lecții și aghe azi îs Eu la engleza am 9,9,10 si 9 si tare ma temeam sa intru sa nu imi strice tot acolo da amu zos ministru ca pohui de absente, nu ma mai vede babusea Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 4 minutes ago, uN ThinBlueLine said: Eu la engleza am 9,9,10 si 9 si tare ma temeam sa intru sa nu imi strice tot acolo da amu zos ministru ca pohui de absente, nu ma mai vede babusea Eu la engleza am 7/8/8 Ma scol la 10, care lecțiii wă? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Just now, AT Vlad said: Eu la engleza am 7/8/8 Ma scol la 10, care lecțiii wă? Amu am geografia, bine ca nu am microfon si nu treb sa fac nica... intreaba de fise, da eu inafara de jucat samp nu am facut nica Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 17 minutes ago, uN ThinBlueLine said: Amu am geografia, bine ca nu am microfon si nu treb sa fac nica... intreaba de fise, da eu inafara de jucat samp nu am facut nica Eu chiar amu jioc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 4 minutes ago, AT Vlad said: Eu chiar amu jioc Intru si eu. Eu am scapat blia de teza la fizica, informatica si geografie Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 2 hours ago, LiviuC said: Dacă ai oral, da, nu prea te ajuta mult, da dacă ai grile, schema merge. Cand iti da 30-60 secunde pentru o grilă care poate avea 0 sau toate 4 variante de răspuns și o poți interpreta în 20 de feluri și îți trebuie decizii ale Curtei Supreme pe baza lor ca să îți dai seama ce dracu vrea profa de la tine, cam nu te ajută. Ah, și nu-s grile din alea gen: Ce țară face parte din UE: a) Republica Moldova b) Estonia c) Azerbaijan Îți fute o grilă pe care tu în 40-50 secunde abia reușești să o citești. Iar tu ai 60 sec / grilă. Tell me about your scheme așa. Copiatu și schemele au mers până la BAC, după deam tre să zubrești, mai ales dacă alegi facultate serioasă. Tu btw, la ce ai de gând să te duci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 7 minutes ago, iZy said: Cand iti da 30-60 secunde pentru o grilă care poate avea 0 sau toate 4 variante de răspuns și o poți interpreta în 20 de feluri și îți trebuie decizii ale Curtei Supreme pe baza lor ca să îți dai seama ce dracu vrea profa de la tine, cam nu te ajută. Ah, și nu-s grile din alea gen: Ce țară face parte din UE: a) Republica Moldova b) Estonia c) Azerbaijan Îți fute o grilă pe care tu în 40-50 secunde abia reușești să o citești. Iar tu ai 60 sec / grilă. Tell me about your scheme așa. Copiatu și schemele au mers până la BAC, după deam tre să zubrești, mai ales dacă alegi facultate serioasă. Tu btw, la ce ai de gând să te duci? mne jali za tebia Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 @iZy Oi blea, serioasă ghela Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 20 minutes ago, uN ThinBlueLine said: mne jali za tebia 12 minutes ago, AT Vlad said: @iZy Oi blea, serioasă ghela ei da wai, asta e cea mai ușoară variantă de examen, ce aveți Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shellby Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Zdarova baieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, iZy said: ei da wai, asta e cea mai ușoară variantă de examen, ce aveți Da nu nah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 12 hours ago, iZy said: nu fi rău cu boboceii Cineva trebu să facă și asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 Băieți, eu am avut test de 8 întrebări, unde pentru fiecare întrebare trebuia să scrii formule și rezolvări, și toate astea în 2 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) 47 minutes ago, iZy said: Cand iti da 30-60 secunde pentru o grilă care poate avea 0 sau toate 4 variante de răspuns și o poți interpreta în 20 de feluri și îți trebuie decizii ale Curtei Supreme pe baza lor ca să îți dai seama ce dracu vrea profa de la tine, cam nu te ajută. Ah, și nu-s grile din alea gen: Ce țară face parte din UE: a) Republica Moldova b) Estonia c) Azerbaijan Îți fute o grilă pe care tu în 40-50 secunde abia reușești să o citești. Iar tu ai 60 sec / grilă. Tell me about your scheme așa. Copiatu și schemele au mers până la BAC, după deam tre să zubrești, mai ales dacă alegi facultate serioasă. Tu btw, la ce ai de gând să te duci? eu is anul 1 la UAIC, m-am bagat la Marketing. stiu ce spui, am avut si eu dreptul afacerilor in primul semestru, evident ca nu e nici pe departe ce faceti voi la drept, dar macar se bazeaza in mare parte pe teorie, mai poti copia acolo, da la alde statistica cum am eu in semestrul asta, unde tot o sa avem grile si unde ai de facut 623634 calcule ca sa-ti dea raspunsul final, tot nu prea iti ajunge timpu` @Dyablox is turbati profii la voi xdd Edited May 6, 2020 by LiviuC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 (edited) 5 minutes ago, LiviuC said: @Dyablox is turbati profii la voi xdd Eu aș spune că-s ibanutîe. Azi unu o arătat cum el își pune camera ca să-l vedem. O luat un selfie stick, l-o băgat în ghiveci ca să aibă suport. În ghiveci blea... Edited May 6, 2020 by Dyablox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 4 minutes ago, LiviuC said: eu is anul 1 la UAIC, m-am bagat la Marketing. stiu ce spui, am avut si eu dreptul afacerilor in primul semestru, evident ca nu e nici pe departe ce faceti voi la drept, dar macar se bazeaza in mare parte pe teorie, mai poti copia acolo, da la alde statistica cum am eu in semestrul asta, unde tot o sa avem grile si unde ai de facut 623634 calcule ca sa-ti dea raspunsul final, tot nu prea iti ajunge timpu` te-ai padnimit uai cand trec prin Iasi un zvanok bag Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Eu aș spune că-s ibanutîe. Azi unu o arătat cum el își pune camera ca să-l vedem. O luat un selfie stick, l-o băgat în ghiveci ca să aibă suport. În ghiveci blea... bine ca i-o dat cu selfie sticku macar, da nu cu sapa 1 minute ago, iZy said: te-ai padnimit uai cand trec prin Iasi un zvanok bag sigur sigur, da deja la toamna cel devreme apropo, voi v-ati lasat lucrurile la Timisoara? daca da, cum le luati? ca vrode treb sa stai 14 zile in izolare cand intri pe teritoriul tarii, a, si inca 14 zile in Moldova cand te intorci Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 3 minutes ago, Dyablox said: Eu aș spune că-s ibanutîe. Azi unu o arătat cum el își pune camera ca să-l vedem. O luat un selfie stick, l-o băgat în ghiveci ca să aibă suport. În ghiveci blea... Creativ =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 2 minutes ago, LiviuC said: apropo, voi v-ati lasat lucrurile la Timisoara? daca da, cum le luati? La toamnă Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 4 minutes ago, Dyablox said: La toamnă oi bl, te trezesti cu hainele mancate de gandaci sau guzgani (asta daca stai la camin) cica de pe 15 mai se reduc din restrictii si s-ar putea sa nu mai fie nevoie de a sta in izolare, dar vedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 La cum arată camera mea de cămin, nici gândacii nu intră. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts