R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 (edited) 2 minutes ago, Dan Cooper said: ahmed n-are o mână da face kebaburi mai pizdoase decât alții care pe lângă 2 mâini au și 15 de angajați eto fakt Ahmed ii aur da nu om raspunde ca te am intrebat ceva pe discord@Chris Cooper Edited November 26, 2020 by R e l u Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Dan Cooper said: ahmed n-are o mână da face kebaburi mai pizdoase decât alții care pe lângă 2 mâini au și 15 de angajați eto fakt Chris Cooper cu aceeasi avatarka.. tu esti ?! 'Designer' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, South Monologue said: Chris Cooper cu aceeasi avatarka.. tu esti ?! 'Designer' ? chris și dan la noi tot e un caz de ăsta: așa că am decis să facem conturile aproape identice cum suntem și în viața reală 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 3 minutes ago, R e l u said: apu nush ca n am mai fost de mult pe acolo, ca de obicei cand ma mai duc apu este mai aproape de casa mea si a celor cu care ma duc ca atare, 5 ani în urmă, eu cu dyablox am chemat pe @Dan Cooper și încă unu care juca pe aici și am fost la Billiard la Zitty mall + kebab de la ahmed from there shit started și cand mi-amintesc ce piele de banană eram toți atuncea, și ce oameni am ajuns acuma, ap mi se scoală pula oleacă așa că, vă invit și pe voi la așa un off, poate vedem și în voi un viitor și perspectivă 1 minute ago, Dan Cooper said: chris și dan la noi tot e un caz de ăsta: așa că am decis să facem conturile aproape identice cum suntem și în viața reală CUTEST THING I COULD HEAR FROM YOU BROTHER Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Dan Cooper said: chris și dan la noi tot e un caz de ăsta: așa că am decis să facem conturile aproape identice cum suntem și în viața reală asta e buna .. am o rugaminte .. acus trimit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 dacă îmi păreți băieți de treabă, vă las acolo și eu acolo vreo pereche de chiloți în testament 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Chris Cooper said: ca atare, 5 ani în urmă, eu cu dyablox am chemat pe @Dan Cooper și încă unu care juca pe aici și am fost la Billiard la Zitty mall + kebab de la ahmed from there shit started și cand mi-amintesc ce piele de banană eram toți atuncea, și ce oameni am ajuns acuma, ap mi se scoală pula oleacă așa că, vă invit și pe voi la așa un off, poate vedem și în voi un viitor și perspectivă la mine varmio era client fidel pe acolo anu trecut, si ma mai duceam cu ei ocazional, dar si cu the boys se poate de vazut si pe acolo, ca eu in 15 min de mers pe jos is acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 (edited) 2 minutes ago, Chris Cooper said: CUTEST THING I COULD HEAR FROM YOU BROTHER poate ne bagi ibalele cu photoshop și își pune fiecare poze cu fratele său :3 Edited November 26, 2020 by Dan Cooper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Dan Cooper said: dacă îmi păreți băieți de treabă, vă las acolo și eu acolo vreo pereche de chiloți în testament chilotai tai is numai ai mei 1 minute ago, R e l u said: la mine varmio era client fidel pe acolo anu trecut, si ma mai duceam cu ei ocazional, dar si cu the boys se poate de vazut si pe acolo, ca eu in 15 min de mers pe jos is acolo dap nu erai la botanică măi? noi grăim de sculeanca 1 minute ago, Dan Cooper said: poate ne bagi ibalele cu photoshop și ne punem ambii poze cu fratele nostru :3 the cooper hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 as vrea sa rog 'disignerii sa faca ceva frumos din huineaua asta https://imgur.com/a/ppNr5BF ..ceva cu hitmen agency si 'South Monologue.. nu mi pasa cum,ce si unde .. ceva frumos sa iasa .. sa o pun la signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, R e l u said: ca eu in 15 min de mers pe jos is acolo așa de multe scări sunt în beciul lui ahmed? Just now, South Monologue said: as vrea sa rog 'disignerii sa faca ceva frumos din huineaua asta https://imgur.com/a/ppNr5BF ..ceva cu hitmen agency si 'South Monologue.. nu mi pasa cum,ce si unde .. ceva frumos sa iasa .. sa o pun la signature @Chris Cooper tu vezi ce pidaras e omul ăsta, tipa îmi zice acolo că sunt designer, că una alta, eu îi zic că nu și el paliubomu tipa ”dada, am înțeles ține nah poza și fă treabă” când ioi fute un calorifer po ibalu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, South Monologue said: as vrea sa rog 'disignerii sa faca ceva frumos din huineaua asta https://imgur.com/a/ppNr5BF ..ceva cu hitmen agency si 'South Monologue.. nu mi pasa cum,ce si unde .. ceva frumos sa iasa .. sa o pun la signature băi ghioagă, Chris Cooper (designerul) îs eu Cristi, iZy Dan Cooper e Kawse anus legend Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 minutes ago, Chris Cooper said: chilotai tai is numai ai mei dap nu erai la botanică măi? noi grăim de sculeanca the cooper hydra Buiucani, nu botanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 4 minutes ago, R e l u said: a mine varmio era client fidel pe acolo anu trecut vezi că să fii client ”fidel” pe la fast fooduri nu e chiar bun Just now, R e l u said: Buiucani, ap atunci hai cu mine la big sport să ne facem bitzuha Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Chris Cooper said: băi ghioagă, Chris Cooper (designerul) îs eu Cristi, iZy Dan Cooper e Kawse anus legend am inteles deja Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 9 minutes ago, Dan Cooper said: vezi că să fii client ”fidel” pe la fast fooduri nu e chiar bun ap atunci hai cu mine la big sport să ne facem bitzuha Ap de asta spun ca era N am bani de abonament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 să mai vezi așa huinea adică îți bați pula pe ici, pe acolo și ești recompensat pentru asta cu medalie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 1 hour ago, Dan Cooper said: să mai vezi așa huinea adică îți bați pula pe ici, pe acolo și ești recompensat pentru asta cu medalie. ahuitilna Zdarova bratva, ce mai faceti, cum la voi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 3 hours ago, Dan Cooper said: să mai vezi așa huinea adică îți bați pula pe ici, pe acolo și ești recompensat pentru asta cu medalie. Mie cel putin imi ridici dispozitia cu replicile tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 10 minutes ago, R e l u said: Mie cel putin imi ridici dispozitia cu replicile tale kaifuesti cred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 10 minutes ago, zL PROKOP said: kaifuesti cred @R e l u is just being cute today. stfu we all have those days 21 minutes ago, R e l u said: Mie cel putin imi ridici dispozitia cu replicile tale să ne vezi pe noi în real la ședințe, cursuri, conferințe ori alte ”întruniri serioase” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 19 minutes ago, Chris Cooper said: @R e l u is just being cute today. stfu we all have those days să ne vezi pe noi în real la ședințe, cursuri, conferințe ori alte ”întruniri serioase” ni inchipui dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 10 minutes ago, zL PROKOP said: ni inchipui dam mă îndoiesc că îți e suficientă imaginația pt așa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 8 minutes ago, Chris Cooper said: mă îndoiesc că îți e suficientă imaginația pt așa ceva mai stii ce imaginatie poate avea un om 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Cristi apu si s audecu imaginea seia .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts