Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@Kasparov, iar sa inceapa tata cu "Iti pun parola" Blea, ne nado, am deam experienta in asa kkt-uri, in general imi spune sa-mi fac temele de vineri, da eu fwt capu ca tipa am tare putine. Anu ista m-am apucat serios de invatatura.

Blea, la informatica ma pricep dar m-am dus la umanist ca ma distruge matematica si fizica.

Ca tare ma gandeam sa ma duc la Colegiul de Informatica vara asta, dar cam imi era lene sa ma tirii prin oras fiecare dimineata

Edited by Kasparov

@@Eazy, Mergi la Fitness pentru "sanatate", dar tot bagi mancare nesanatoasa in tine. GG

Auzi, tipa pe unul care-i cu mine in NR are 13 ani, are level 21, are vreo 20 de 'Respins' la aplicatii, x12 Mute, x2 Ajail si l-au acceptat ca admin pe 4.

Si tu n-ai vrut sa aplici...

Pzdc :))

@@Kasparov, am aplicat helper, pe un timp, sa vad daca intai ma descurc cu functia asta.

Si inca ceva... mananc odata la 3-4 saptamani pe la mac, nu in fiecare zi + ni-era foame pizdetz, sh daca nu mananc imi pierd masa, da' eu nu vreu sa slabesc, eu vreu sa ma fac zdarovii. Adica arat eu bine pentru mine.. aproape cel mai bine, da' vreu sa nabiresc masa amu, nu vreu sa ma usuc blead'

@@Eazy, Vezi ca am de gand sa castig la republica sa ma elibereze de la BAC. Lasa, ca o fac si pe asta 'eaz'.

Eu de 5 ani stau la spaniola si ma scarpin la coite si tot 10 pe linie.

O venit si studente anii mai trecuti sa ne faca lectii si drept acasa le-am trimis :))