Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Ei, tu și m-ai postai acolo de te rupei. Blea, iaca amu cu și suca l-am încurcat? Avem și eu acolo un clan modest, nu blea, trebuie sa se bage peste mine. Cred că-s primu care o avut asa huinea Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 @@rTn Dyablox VIP, trebu sa shie unu care ii primu in asa sheva Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 pl me am picat testu in NG .. sa-mi bag pl in samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Mai ghini blea as fi fost Primu în alt ceva... Poate ne trezim ca si aici baga aceași huinea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Wa izy blia am facut rost di cont de level 15, are 3 fp, diseara vin la tini cyka blyat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nu da doamni we, daca chiar si se intampla fac eu clanu neoficial si dupa il oficializam papoje cand vin akas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Eu jos blea am spus ca el ma tine la dansu în ceornii spisok, poate ma urmărește și baga huineaua seia în tati topicurile în care postez Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Zdr, ce mai faceti wa? Dutca felicitari dar vezi sa nu o pierzi ca ma supar doar ti-am zis ce sa faci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Ei, sa ai moderator nu-i asa greu. Am avut și eu pe altă comunitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Dya pot posta in clan? Ma adaugati inapoi la clan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Postează, dar de acum nu o sa te mai cerți cu nimeni, iar posturile tale vor fi la temă și cu un mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Ok. Cf ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 Anume asa posturi sa nu vad, ca nu da doamne sa treacă kelton și pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 (edited) Wa eminem moldovnesc. Mergi frumusel in verdant cu asa limbaj. Crezi ca te bag asa cum vrei tu? Nu dai testu, nu intri... Max, nu imi postezi tu pe aici, n-aveti ce sa va lingusiti pe la dya pt a posta aici. Soundy, nici pe tine sa nu te mai vad. Edited August 7, 2016 by iZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 @, da pe mine .. eu cred ca nu ti-am gresit cu nimic.. maine fac 15 sa fii on sa-mi dai invite sa intru si eu la waruri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Lasă-i we se posteze, dacă o sa purshasca iar, ap deam dă-i nahui Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 @, Zdr Izy, nu cred ca deacum daca esti drug cu Dya si ai acces la clan si tu bagi membrii in clan atunci tre si sa interzici in clan pe cnv, deacum asta dya decide oricum hai bafta! Nu mai postez pe aici cum vreti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Izy eu am aplicat .. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 @, Zdr Izy, nu cred ca deacum daca esti drug cu Dya si ai acces la clan si tu bagi membrii in clan atunci tre si sa interzici in clan pe cnv, deacum asta dya decide oricum hai bafta! Nu mai postez pe aici cum vreti!Auzi ăi prapaditule, de cand esti tu asa destept? Sectiunea asta am facut-o eu, dya si inca un patan. Eu daca am zis sa nu te mai vad pe aici, ap sa nu te mai vad, da nu sa ii pui lapsa pe urechi lui dya ca eu is prost si ca "nu stii" din ce cauza nu poti posta. Na motivu. Ti-o dat kentu nostru cont pt gang, tu ce sa faci? Ai bagat aim, l-ai banat si dupa mai trimitei pe ala care ti-o dat contu. Mergi si canta la alta masa, pisicutza. Grisa, tu poti posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Wa izy blia am facut rost di cont de level 15, are 3 fp, diseara vin la tini cyka blyatCe nick are contul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 @, tu intri astazi la war.. hai intra acum si da-mi inv Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) Ce mai faceti? Bafta la raport cei care au factiune Mie imi mai dai voie sa postez aici? Edited August 8, 2016 by DreQusor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Ce raport ba ca suntem toți în mafie cu waruri opționale Max îmi pare rau, dar cum ți-am mai zis și în pm, Izy e liderul actual și el decide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOG Yamato Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Pricoale blatnie azi la war, state 69 cu aim si norec si ii dure fix in cot de admini, dade o pruna clear cu combat pe acolo n-ave treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 @@FOG Yamato, ap asa we is wars de pe 4... ai crezut ca numai tu pe aici asa smeker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts