Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, huinea wai, sa ajungi la liceu la real, atunshi o sa plangi. Supravietuiesc doar mujishii al'de mine pe-aici, ceilalti o freaca la uman / colegiu dupa primele 2 saptamani de invatat.
@, si mob ai sula? a meu tot are 13MP camera din fata, sh deam 8 asheea pt salfi.

Nu postez ca n-am chef, si nici timp.
Curand m-oi implica in niste proiecte, asa ca, lasa-ma cu chefiru tau :))
In general nu cred sa mai donez bani la Moldtelecom, aprind compu asta numa' ca sa pun playlist de pe yt cat fac temele.

Ah si da, ma culc si eu ca gainele, la 11, ca ies din casa la 7 si pana la 10 seara stau si invat.

Apropo, umanu (dan) sujeeee.

Nu postez ca n-am chef, si nici timp. Curand m-oi implica in niste proiecte, asa ca, lasa-ma cu chefiru' tau In general nu cred sa mai donez bani la Moldtelecom, aprind compu asta numa' ca sa pun playlist de pe YT cat fac temele. Ah da, ma culc si eu ca gainele, la 11, ca ies din casa la 7 si pana la 10 seara stau si invat.

fo14.gif

Peste 2 - 3 saptamani: "Patani, care are acolo Samp 0.3.7".

Proiect gen: Adunare de tineri pentru strangerea gunoaielor de langa podul Mall-ului.

Edited by Peace

Proiect aKa adunare de tineri pentru strangerea gunoaielor de langa podul Mall-ului.

Ap trebuie sa ma implic si in activitati de genu, sa demonstrez ca-s activ social + voluntar.
Da nu prea am de gand sa "curat" dupa bomji.