Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, planurile m-au facut sa ma las de samp, nu "lasarea de SA:MP" mi-a trezit interesul in alte activitati.

Si da, depinde de ce profi ai. La mine profa de limba romana are 11 umanist si 11 real (noi), si ne zice in fata ca ne fte mai tare ca suntem mai capabili.

Si vashe, daca esti la real ap shi crezi ca esti stroga matematician, informatician si cand vine vorba de vorbit, ap vseo, zici ca ai luat ceva in gura?
La noi la real mai multi is "umanisti", care pur si simplu au venit la real ca nu se invata nimic la umani, printre care si eu.

Si referitor la citit, ceea ce iti da tie programul scolar, e cel mai mare cacat evar'. Am inceput a citi carti care nu au legatura cu scoala, din 2 carti am invatat mai multe decat din cele ~25 citite in 3-4 ani. Sa citesti cum Ileana si Ion o facut iubire in paie, toate astea fiind descrise intrun limbaj de taran iobag, nu te invata nimic. Sau alte romane in care patanashu fuge din militarie, ca se teme de razboi si ca vrea sa se futa cu ^iubirea vietii sale. Ce inveti tu din asa cacaturi?

Profilu de la liceu nu depinde in mare parte asupra viitorului tau, cati stiu de la real, care s-o dus la drept si au ajuns cei mai buni din universitate. De umanisti aud numai ca o invatat ca dalbaiobu 3 ani la uman, si se duce la politehnica sh nu stie nici o pula, ca toti anii astia o fost mare smecher si se prikalea cu "drujii" de la scoala.

Edited by iZy S4F

@, Eram 90% convins sa ma duc la real dar m-o uns pe suflet cand am auzit de la o prof. "umanistii n-au bac la matematica", asta-i tot raspunsul de ce sunt la profil umanist, nu ca nu invat, nu ca ma doare in cot de viitor ci doar ca matematica n-o inteleg.

Mai dati-mi vreo 2 - 3 reply-uri daca mai aveti ceva sa-mi ziceti si incheiem subiectul. #boredDiscussion.

Edited by Peace

@, cacat iphone-u asta. Daca e sa-mi iau iPhone, imi iau 6S, poate il iau cand ma duc in Londra / Australia anu asta.
Da' sunt multumit si cu HTC-u meu, are o camera mai buna decat iPhone, vse dela.

iPhone 5S ii ultimul facut de Apple care imi place ca-i patrat, deam i6 seamana oleaca cu Samsung si isi pierde originalitata, tot ii lung rotunjel pe la margini

O scos astea iPhone 7-ul si inloc sa se mareasca vanzarile, o scazut cu 3%. Plange Steve Jobs in mormantul sau

iPhone 5S ii ultimul facut de Apple care imi place ca-i patrat, deam i6 seamana oleaca cu Samsung si isi pierde originalitata, tot ii lung rotunjel pe la margini

O scos astea iPhone 7-ul si inloc sa se mareasca vanzarile, o scazut cu 3%. Plange Steve Jobs in mormantul sau

Ai vazut cit o sa coste iphone 7 plus in moldova? Peste 1200 euro, pe cand in america va fi 750$ ;(

@, caatare, e cacat iphone, bani multi, dati aiurea, mult mai bune sunt telefoanele de la Asus, HTC, s.a. Am in vedere de raport Calitate-Pret.

iPhone e pafos pentru copii care posteaza cate ceva in fiecare 5 minute pe fb. Cu banii de iPhone, mai pun oleaca si imi cumpar un Golf 4 pizdosel.

@, iPhone 7 ii la fel ca 6S doar ca double camera si waterproof.

Android oferta productivitate, iPhone doar scoate bani din copii care nu se despart de Snapchat, Twitter si Instagram.

Iphone 7 ii mai puternic, are 4 gb ram, pricesor mai puternic si memorie mai multa.

@, Si asta e un motiv sa-l cumperi? N-ai nevoie de atata putere

iPhone 6 are putere mai mica decat 7 si nimeni niciodata n-a avut probleme ca merge greu, ca franeaza, una alta. E inutil sa-i mareasca putere daca nimeni niciodata n-a ajuns la asa situatie sa zica "Imi merge greu iPhone-ul 6."

Ii ca si cum ai merge toata viata cu o masina care ajugne pana la 120km/h dar tu mergi doar cu 80km/h si iesa o masina noua la fel pe care o ai, aceasi marca, aceleasi piesa doar ca i-o marit motorul si ajunge la 160km/h. Ti-o cumperi si tot mergi cu 80km/h cu ea.

Meh, la urma urmei banii tai

Edited by Peace

@, care jocuri bai. Ieri ies karoce sa ma "plimb" cu mam'mea oleaca, pana la urma ea s-o dus cu drujii si eu pe raion cu ribeata, prikaleala pana dimineata, si dupa am futut-o la basein pana amu, am venit aghe acuma acasa, mi-e somn pizda. Da nu ma culc cap m-oi trezi si la noapte m-oi uita la stele.

Harasho jiveom.
Se vede ca m-am lasat de samp karoce :))

Edited by iZy S4F

Care joacă we, în fiecare zi blea antrenament, ieri vapshe la 7 dimineața am avut, azi joacă la ora 2 ca sa murim acolo de căldură, vin acasă stroga spati și deam un serial.