Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, De cand o facut 9GAG si Unilad oleaca de reclama la al 2-lea sezon de Narcos deam si copchii din Africa stiu de el :))

Ma uitam prima saptamana din Sept. pe FB cand o iesit al 2-lea sezon, toti acolo cu HASHTAG#watchingNarcos.

P.S. Ati trecut la romana mitul Zburatorului?

@@AuDv, Auzi smecherule, cautati alt loc de Spam.

Edited by Peace

@, Oare exista moldoveni culturali? Ah da, Eminem Calarasi.

Meh, eu nu-s tare amator de motociclete dar de multe ori ma gandesc sa-mi cumpar una dupa ce o sa-mi cumpar masina sa mai ies pe la sfarsitul saptamanii pana la vama in Romania sa beau o cafea cu ciorba si sa vin inapoi acasa.

Edited by Peace

@, nu vreu sa ma bat cu pumnu-n chept, dar pe langa ce fenomene vad in moldova asta, imi creste cheptu' la cat de educat si cultural sunt.

Mie-mi placeau motocicletele, vroiam chiar sa-mi iau una mai devreme, da' ieri am fost la un film pizdoshel, dupa mi-am amintit cum vedeam multi turisti prin Italia calatoreau cu motociclete, si mi-am imaginat si eu asta - eu si iubirea mea pe 2 roti, pe toata planeta :)) <3
Amu prosta mi s-o aprins si mai tare dorinta asta nebuna.

Ebucii ii faptul, ca cui nu i-as spune de motociclete, srazu ca esti prost si ca ai sa mori tanar, bag poola in asa oameni.

@@Eazy, Eu am fondat Durlestiul.

@@rTn Dyablox VIP, Dya, mai am nevoie de talentul tau informatic.

Comentati programul ce urmeaza:

Program P98;

{Eroare}

function Factoral (n:0..7) : integer;

var p, i: integer;

Begind

p:=1;

for i:=1 to n do p:=p*1;

Factorial:=p;

end; {Factorial}

Begind

wrietln (Factorial(4));

readln;

End.

Brat, tu ai scris aici tat corect? cuvant in cuvant?

@, ai scris cu vreo 4 greseli.

La paramtru functiei ii scris gresit, cel putin eu prima data vad asa huinea, si cand incerc la compilare ap da eroare. In loc de "0..7" trebuie sa fie declarat tipul variabilei n. Daca schimbi acolo cum am zis eu, ap programul iti afiseaza factorial din 4 adica = 24;