Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@FiRE, stii despre functii recursive? Despre alocarea dinamica a datelor? Despre prelucrarea fisierilor? Despre listele unidirectionale? Despre cozi? Despre stive? Despre arborii binari? Poti folosi modulele?

Eu la uman ma duc c ii mai usor

Nici nu era de mirat ca te duci la uman.

Realu ii pentru mujishi, care pot face fata tuturor incercarilor. Da la uman 95% is de astia ca tine.

Nici nu era de mirat ca te duci la uman.

Realu ii pentru mujishi, care pot face fata tuturor incercarilor. Da la uman 95% is de astia ca tine.

Tu gandesti cu mozgu sau cu fundu? La real se duc oamenii realisti, carora le place matematica, fizica sau chimia.

La uman se duc umanistii, carora le place l.romana, biologia, istoria si engleza.

@, un copilas care n-are un scop bine pus la punct si care nu e in stare sa lege o fraza fara nici o greseala gramaticala (sau fara vreun mat), nu cred ca ar trebui sa-mi spuna cu ce gandesc eu.

Si nu, la umanist se duc şopîrlele cărora le este lene sa-si puna o bucata de creier in miscare pentru a invata si ei ceva nou. Toti haleavşişii ca sa intelegi si tu despre ce vorbesc. Un mic procentaj din clasele umaniste mai invata, in rest, clei.
P.S. biologia ii obiect real ;)