iZy Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Ce caterinca ma, ies la 7 din casa, vin la 21 si fac temele pana la 2-3De 2 zile nici 5 minutele n-am gasit sa intru pe forumu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 @, Noi avem alte treburi dar tu nah stai pe forum si nu cu sania pe afara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Care forum we, eu ma scol la 10 si deam trebu sa ma duc sa invat si ma intorc pe la vreo 20... + ne-am reinstalat iar windowsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Noroc, wăi rebiata de unde se pot cumpara cataloage(registre) pentru scoala si cam cat e pretul lor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Da si te fasi profesor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Cand veti crede ca sunteti zaebiti de scoala, calmati-va ţîţele si amintiti-va ca exista liceu - clasa a 11-a - real si dormi 1-2 ore pe zi ca sa zubresti ca un debil, ca pana la urma tot sa te veoleze profa de chimie si diriga ca inveti rau. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Noroc, wăi rebiata de unde se pot cumpara cataloage(registre) pentru scoala si cam cat e pretul lor? Nu se vinde asa ceva dalbanule, ai vazut tu catolog la piata in rand cu caietele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 @@rTn Dyablox VIP, Am gasit eu un site pe net da nustiu daca e ori nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 @, nush cum al voi, da matinca pentru fiecare scoala/colegiu catalago are o culoare si o inscriptie speciala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 @@rTn Dyablox VIP, ei o pl culoare poate da, dar inscriptie nu, la noi se lipeste pe coperta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Cand veti crede ca sunteti zaebiti de scoala, calmati-va ţîţele si amintiti-va ca exista liceu - clasa a 11-a - real si dormi 1-2 ore pe zi ca sa zubresti ca un debil, ca pana la urma tot sa te veoleze profa de chimie si diriga ca inveti rau. Dap normal nah ca daca dupa 9-a ma duc la UMAN parintii spun ca pierd viata degeaba si ca matematica si cifrele sunt interesante ).Oricum am decis sa ma duc la Real dupa 9-a ca stiu bine Algebra,geometria,chimia,fizica(nu am idee,tot am un 7 de pomana),informatica.Da la Uman nu imi place Istoria si civica si am probleme cu dansele mai ales cu profa aia debila care "Macar stii la ce tema suntem?p.146" si dupa asta se gruzeste ca eram la pagina corecta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Sa ma jelui eu care am pe langa tati obiectele voastre inca 4 care is futai de cap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 stiu bine Algebra,geometria,chimia,fizica te minti singur pe tine, cum treci in clasa a 10-a real, o sa-ti dai seama ca esti prost lemn la obiectele astea, te asigur.du-te la colegiu / scoala profesionala mai bn, ca dupa cate vad, cam jale la tn Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 @@rTn Dyablox VIP,Uite la semnatura ceia prima de la mine,nu iti par banii copiati de undeva? Cum ar fi SOA unde esti si tu Wow stati ca avem un fan South KAPPA care se uita tot ce scrim noi.Ei nah inca ii din KIA nu strica asa fani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Ei, cica din KIA Si ma freaca pe mine de unde e el, sibalsea s pleaja blea ca noi nu suntem aici teatru sa ne priveasca tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Sa ma jelui eu care am pe langa tati obiectele voastre inca 4 care is futai de cap... ia stai we cuminte 4 obiecte in plus, plangcand stai 6-8 ore pe zi sa faci engleza, cand ai examen de grad care vrei sa-l dai de 180+ puncte (asta ca sa-ti explic, 7 ore tine examenu si nu trebuie sa comiti nici o greseala la nici una din: gramatica, vorbire, citire, esee, intelegerea limbii, felul in care gandesti, logica si cum dezvolti tu o idee in cateva sec) ma anunti.Spor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Ei, ap asta tu deam singur te-ai bagat, poti sa renunti oricand, da la colegiu ii imi baga pe gat tat huineaua si nu-mi trebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Sa renunt cica, mai degraba renunt la scoala 2 de 4 si 15 absente intr-o sap, e bn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Blea, de luni incep si eu... Amus iar noi obiecte, noi profesori, iar trebuie sa le fac o impresie buna la inceput ca dupa sa stau pe spakuha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 @,Ai venit sa te uiti la show? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 pohui mie de parerile lor, 10/12 profesori ma cred dalbaiob, da de aici uite ca is a 11-a, scap de un bac si deam am ce baga in CV ca experienta practica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Si-i dai blea mention, da-l nahui ca m-am saturat de tati curiosii forumului, dupa avem probleme din cauza lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Nu si blea asta e normal?Crede ca mergem noi la alte clanuri sa citim cu cine se фут ы кур? Se uita blea multisor aesta la noi a uitat cum se da reload la pagina sau o adormit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 @, tu esti ibanat? E normal ca apare jos blead', ca daca inchizi forumu, ap timp de o ora te arata ca fiind activ la ultimu forum / topic la care te-ai uitat. Pe langa asta, ma stiu cu el, poate de-atata si s-o interesat. Pe viitor n-ai ce interactiona cu astia care se uita pe-aici, au tot dreptul.Kappa, iarta-mi prostii, ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG KAPPA Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 ) nu-i nimic, nu stiu cum am ajuns aici salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts