Dyablox Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Esti periculos. Hai noapte buna, si un inceput de saptamana frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 periculos e prea putin zis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 sa-mi spui perikolos e ca si cum mi-ai spune cristi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Sa înțeleg ca clanul are magnet la al de voi. Zdr la tați periculoși. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Multumita noua se mai discuta si kkturi despre viata, nu doar samp. Edited February 14, 2017 by 50 Shades of Kawse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Din cauza voastră * M-aș întoarce sa joc samp în mafie, da numai cu cineva, eu o zi la war, și el restul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 eu pasprea mult timp pierdut doar ca sa caut install-u la samp, ce sa mai zic de insusi joc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karma Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Salut, eu-s noul Moldovean de aici, cmf? Edited February 14, 2017 by Karma Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Noul de aici, vechiul de pe rpg2.kek Dumnezeu să-l ierte, nu mai am cuvinte... Serios ba Liviule? Nu ca am ceva cu el, dar ma rad de voi astia, credinciosii drq Si daca tot am sarcasm negru. Cu ~22k ore jucate, nici nu cred ca a facut ceva pacate, asa ca calmut, il accepta domnezo sub aripa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Noul de aici, vechiul de pe rpg2. kek Serios ba Liviule? Nu ca am ceva cu el, dar ma rad de voi astia, credinciosii drq Si daca tot am sarcasm negru. Cu ~22k ore jucate, nici nu cred ca a facut ceva pacate, asa ca calmut, il accepta domnezo sub aripa. 22k ore jucate? El sio petrecut toata viata pe scaun in fata monitorului? Cred ca sio dat seama ca a pierdut timpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 21*, avea o boală ce nu-i permitea să iasă din casă, să nu mai zic că acum 2-3 ani în urmă făceai orele stând afk. Să fiu sincer, nu sunt mare credincios, dar pe Vinnie îl respect pentru ce a făcut pentru comunitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 @@Victory LiviuC, da, posturile a sute de copilasi ii vor face moartea mai usoara. Sunt sigur in asta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 21*, avea o boală ce nu-i permitea să iasă din casă, să nu mai zic că acum 2-3 ani în urmă făceai orele stând afk. Să fiu sincer, nu sunt mare credincios, dar pe Vinnie îl respect pentru ce a făcut pentru comunitate. Ei dar e trist ca avea o boala care nui permitea sa iasa din casa. Cei blea cu tine ca rpg4 e deschis de 1 an nu? Da ce o murit patanu? asa e tristut Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Rpg1, 20000 de ore în 7 ani. E frumos că s-au solidarizat toți. Edited February 14, 2017 by Victory LiviuC Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Rpg1, 20000 de ore în 7 ani. E frumos că s-au solidarizat toți. El chiar a murit sau prosta sa lasat de Admin 6? Ca vad la ce se ocupa la STAFF RPG4 "rest in peace" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 El chiar a murit sau prosta sa lasat de Admin 6? Ca vad la ce se ocupa la STAFF RPG4 "rest in peace" Tu crezi că dacă se lăsa, puneau toți status cu Dumnezeu să te ierte sau condoleanțe familiei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Tu crezi că dacă se lăsa, puneau toți status cu Dumnezeu să te ierte sau condoleanțe familiei? Nu mai stii? Aesta daje ii B-Zone nah. Crezi ca nu imi pot pune "Borea Tigan Rest in Peace" si sa se pun drugii mei tot cu statusu "Borea Tigan Rest in Peace" si pe avatar tot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 E frumos că s-au solidarizat toți. Nu vad nimic frumos intr-o turma in care 90% sunt flamanzi dupa posturi.Omu' a murit, astia vad in asta un motiv bun pentru a-si creste un amarat numar de postari, nimic mai mult.*majoritatea din ei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nu vad nimic frumos intr-o turma in care 90% sunt flamanzi dupa posturi. Omu' a murit, astia vad in asta un motiv bun pentru a-si creste un amarat numar de postari, nimic mai mult. *majoritatea din ei 90 la sută din ei și-au schimbat avatarul, asta tot le aduce posturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) @@Victory LiviuC, realizezi in ce lume traiesti? Astea sunt niste aparente doar. Sunt facute pentru ca lumea sa aiba o parere mai buna despre ei. Daca toti fac, de ce sa nu faca si un prost care nu realizeaza ce face? Daca turma merge la nord, prostii tot pe-acolo or lua-o. Si acum vorbesc in general.Daca vrei ceva mai la tema, nu m-as mira daca printre toti credinciosii astia sunt baietasi care injurau toti mortii lui Vinnie cand le-o dat vreun ban, si acum o pus si ei avatar, sa arate ca toti. Sa creada lumea care-i intra pe profil ca "uuu, asta are avatar cu vinnie, sigur ca se stia cu el, e jmek bajatu". Edited February 14, 2017 by iZy ZEW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karma Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 @Victory LiviuC Tu crezi ca daca schimba avataru sau baga status "Rest in pace" mai are vreun rost? sau macar ajut la ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Ce mai faceti bai plagiatorilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karma Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Fiecare ce poate, tu? Edited February 14, 2017 by Karma Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Cristi, eu nu știu ce să zic, opinia mea e că e frumos că toți s-au solidarizat, până și Kelton i-a schimbat funcția lui Vinnie de pe rpg4 în "Rest In Peace", până la urmă suntem oameni și dacă l-o înjurat, oricum, dacă ai ceva credință, nu poți fi nepăsător că un om care a contribuit la dezvoltarea comunității de samp unde jucăm acum a decedat. Părerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karma Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 @Victory LiviuC Ba, toata chestia asta e un semn de respect, o data ce il cunosti poti face asta, dar daca auzi prima data de el, cum sa pui tu rest in pace pe cand tu nici nu stii cum il cheama in viata reala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts