Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, asa parere ai tu despre mine, doah? k
@, n-am 10 ore, frumoas-o. Dar hai succes. Poate iei, ca tot te vad de mult timp ca te chinui :))

@@Vodka ToV, Du-te ba cauta-ti pokemoni de teapa ta :))

Nu oricine poate posta aci ba sarac

Mai ales din astia cu 16_logo_victim.jpg la signature :)

Chiar vrei sa ne comparam? Tentativo

12.10.2016 21:52SFPDGot rank 5

26.02.2017 19:58ParamedicsGot rank 3

12.09.2015 18:08LV School InstructorsGot rank 3

Tocmai te.am asigurat ca nu ma faci la 0.

Blea, am fost azi la Naționala Tinerilor Juriști și regret că mi-am praibit 2 ore din viață.

si nu numai. Aproape toate huinelele de genu' asta organizate mai mult pentru tineri, nu au niciun efect.

Am participat si eu candva la asa ceva (inclusiv afaceri in viata reala / pe internet - piramizi), toti se tin pzdosi, seriozitate, da na samom dele...

@@Skyntei, Sincer, decât să mergi pe la evenimentele ăstea moldovenești cu reprezentanți anonimi, deam mai bene deschid acasă YouTube-ul și mă uit la ceva conferințe sau evenimente interesante unde poți învăța ceva nou și să acumulezi informații folositoare.

Edited by yungVillain

@@Skyntei, Sincer, decât să mergi pe la evenimentele ăstea moldovenești cu reprezentanți anonimi, deam mai bene deschid acasă YouTube-ul și mă uit la ceva conferințe sau evenimente interesante unde poți învăța ceva nou și să acumulezi informații folositoare.

ap multi se duc sa se 'atmiceasca' si sa mai faca vreo 2-3 poze in galstuk. *biznas man*

@@Vodka ToV, Pai daca pentru tine un fucking rank dintr-un facking joc inseamna ceva, atunci scz

Eu nu traiesc jocu, sal :)

Traiesti pe forum? Hai ca esti patetic, era clar ca ne comparam prin prisma jocului, dar avand in vedere ca nu aveai ce comenta, trebuia sa te scoti si tu nu ? :))