Coniac Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Pasiba jack. Multumesc asa mai frumos spus Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @, asa parere ai tu despre mine, doah? k@, n-am 10 ore, frumoas-o. Dar hai succes. Poate iei, ca tot te vad de mult timp ca te chinui 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 am uitat gustul apei. Pai daca beți doar suc... frumoas-o Frumoaso*Analfabetul-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodka ToV Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @@Vodka ToV, Nu, bar de negri, dc? e cu aplicatie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @@Vodka ToV, Du-te ba cauta-ti pokemoni de teapa ta Nu oricine poate posta aci ba sarac Mai ales din astia cu la signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodka ToV Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @@Vodka ToV, Du-te ba cauta-ti pokemoni de teapa ta Nu oricine poate posta aci ba sarac Mai ales din astia cu la signature Chiar vrei sa ne comparam? Tentativo Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @@Vodka ToV, Te fac la 0 cu fata legata la spate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodka ToV Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 12.10.2016 21:52SFPDGot rank 5 26.02.2017 19:58ParamedicsGot rank 3 12.09.2015 18:08LV School InstructorsGot rank 3 Tocmai te.am asigurat ca nu ma faci la 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @@Vodka ToV, Pai daca pentru tine un fucking rank dintr-un facking joc inseamna ceva, atunci scz Eu nu traiesc jocu, sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Pai daca beți doar suc... fiecare vorbeste din experienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Blea, am fost azi la Naționala Tinerilor Juriști și regret că mi-am praibit 2 ore din viață. si nu numai. Aproape toate huinelele de genu' asta organizate mai mult pentru tineri, nu au niciun efect. Am participat si eu candva la asa ceva (inclusiv afaceri in viata reala / pe internet - piramizi), toti se tin pzdosi, seriozitate, da na samom dele... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 (edited) @@Skyntei, Sincer, decât să mergi pe la evenimentele ăstea moldovenești cu reprezentanți anonimi, deam mai bene deschid acasă YouTube-ul și mă uit la ceva conferințe sau evenimente interesante unde poți învăța ceva nou și să acumulezi informații folositoare. Edited March 31, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 @@Skyntei, Sincer, decât să mergi pe la evenimentele ăstea moldovenești cu reprezentanți anonimi, deam mai bene deschid acasă YouTube-ul și mă uit la ceva conferințe sau evenimente interesante unde poți învăța ceva nou și să acumulezi informații folositoare. ap multi se duc sa se 'atmiceasca' si sa mai faca vreo 2-3 poze in galstuk. *biznas man* Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 (edited) ap multi se duc sa se 'atmiceasca' si sa mai faca vreo 2-3 poze in galstuk. *biznas man* așa-i we, biznes meni la fiecare colț în moldova asta. Edited March 31, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Da la conferinte internationale, net net? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 (edited) 1 Aprilie, uhh. Unde-s shutnishii clanului? (Lucaz, Dorin, și care mai e pe acolo) Edited April 1, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodka ToV Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 @@Vodka ToV, Pai daca pentru tine un fucking rank dintr-un facking joc inseamna ceva, atunci scz Eu nu traiesc jocu, sal Traiesti pe forum? Hai ca esti patetic, era clar ca ne comparam prin prisma jocului, dar avand in vedere ca nu aveai ce comenta, trebuia sa te scoti si tu nu ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 @@Vodka ToV, Nu mai posta pe aici, te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 @@Vodka ToV Dispari ma Uitati-va un site bun de downloadat muzica, calitate si tot ce treb. Recomand, deschide-l si salveaza, e site fortzaaaaaa beeg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 1 Aprilie, uhh. Unde-s shutnishii clanului? (Lucaz, Dorin, și care mai e pe acolo) Dc sunt shutnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 @, De ce n-ai fi? Să-ți aduc aminte când erai un șugubăț cu avatar de a lui Lupu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse ZEW Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Hai că m-am plictisit de moderator. Voi posta cu ăsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse ZEW Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Sau mai bine zis, da-l in Kzdms de forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZzMisha Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Ce mai faceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts