Dyablox Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Da, eu intr-o factiune de talibani sa ieu lider? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 nu conteaza ! o facem rusa in plm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Otv Blea, treb sa vand 8 licente pe saptamana, da eu n-am idee cum sa da testu pentru licenta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 (edited) Să iei lider în SFSI e ca și cum să iei TOEFL-ul, te miști printre englezi, vorbești ca un englez, te comporți ca un englez și la orele 5 faci un Tea Time ca un englez. Unicele facțiuni educative prin SA:MP care le văd e SFSI și NR. SFSI pentru a-ți perfecționa engleza și NR pentru a învăța folosirea cratimei. Edited April 11, 2018 by Blessing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 17 minutes ago, Blessing said: Să iei lider în SFSI e ca și cum să iei TOEFL-ul, te miști printre englezi, vorbești ca un englez, te comporți ca un englez și la orele 5 faci un Tea Time ca un englez. Unicele facțiuni educative prin SA:MP care le văd e SFSI și NR. SFSI pentru a-ți perfecționa engleza și NR pentru a învăța folosirea cratimei. Ap eu din NR am iesit si am intrat SISF. Si unii mai spun ca-s prost Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Cu un cont acolo și cu unul în SFSI. Dacă mai ai și un al 3-lea cont, bagă-l în Mayor că și el e educativ în ale lui. Te înveți să fii disciplinat și responsabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Nu, da-l nah, n-am timp de un cont, aghe aghe il tin, ghini ca mai sveazuri ca altfel murem civil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Libertatea de care dispune un civil e priceless. Mai bine deam mori liber, lipsit de responsabilitati, ca o pasare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Daca nu ai responsabilitati, atunci nici nupoti spune ca traiesti. Eu vreau sa traiesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Noroc, despre ce bazariti .. ce ati mai facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Eu daca nu ma uit mai sus ap realino hz despre si vorbim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 ap asa .. cum altfel sa facem posturi aiurea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 We, cand blea intri sa-ti dau licente, sa-nu ieu de-o grija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 wa ti am zis le vreau pe toate o data in plm .. cand am zis ca cineva sa mi dea confiscate la licenta de weapons unde apare ? Apare la raport acolo pe rpg ca mi a luat licenta si atat.. crezi ca cineva verifica acolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 (edited) Am descoperit azi în Dya un poet ascuns și sunt interesat să discut laitmotivul libertății și simbolul pasării. Edited April 11, 2018 by Blessing Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 frumos.. sa te impartasi si cu mine din spusele lui dya ! O sa astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 5 hours ago, South Monologue said: wa ti am zis le vreau pe toate o data in plm .. cand am zis ca cineva sa mi dea confiscate la licenta de weapons unde apare ? Apare la raport acolo pe rpg ca mi a luat licenta si atat.. crezi ca cineva verifica acolo ? Da we, verifica lideru. Ca amu nu sunt motive pentru confiscare. Hai blea sa le dam sa fac raportu... 2 hours ago, Blessing said: Am descoperit azi în Dya un poet ascuns și sunt interesat să discut laitmotivul libertății și simbolul pasării. Trebuie sa vii azi si eram sa discutam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Ne mai vedem noi pana la Bac Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Dan suka ap intri amu sau maine ?! zi repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Eu-s bat we, deam maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 fsio wa betivule.. ma culc si eu ca mii somn pizdet .. noapte buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 11, 2018 Author Share Posted April 11, 2018 Si eu. Noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 17 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Eu-s bat we, deam maine. ai baut si tu 1l de piva si deam te-ai indoiet? trist Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Noroc, wa Liviu de ce nu posteaza pe aici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 8 minutes ago, iZy said: ai baut si tu 1l de piva si deam te-ai indoiet? trist Asa cand bei rar. 3 minutes ago, South Monologue said: Noroc, wa Liviu de ce nu posteaza pe aici ? @TLG LiviuC auzi we, te intreaba oamenii de ce nu postezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts