Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Să iei lider în SFSI e ca și cum să iei TOEFL-ul, te miști printre englezi, vorbești ca un englez, te comporți ca un englez și la orele 5 faci un Tea Time ca un englez. 

Unicele facțiuni educative prin SA:MP care le văd e SFSI și NR. SFSI pentru a-ți  perfecționa engleza și NR pentru a învăța folosirea cratimei.

Edited by Blessing

17 minutes ago, Blessing said:

Să iei lider în SFSI e ca și cum să iei TOEFL-ul, te miști printre englezi, vorbești ca un englez, te comporți ca un englez și la orele 5 faci un Tea Time ca un englez. 

Unicele facțiuni educative prin SA:MP care le văd e SFSI și NR. SFSI pentru a-ți  perfecționa engleza și NR pentru a învăța folosirea cratimei.

Ap eu din NR am iesit si am intrat SISF. Si unii mai spun ca-s prost :)) 

5 hours ago, South Monologue said:

wa ti am zis le vreau pe toate o data in plm :D ..  cand am zis ca cineva sa mi dea confiscate la licenta de weapons unde apare ? Apare la raport acolo pe rpg ca mi a luat licenta si atat.. crezi ca cineva verifica acolo ? :D

Da we, verifica lideru. Ca amu nu sunt motive pentru confiscare. Hai blea sa le dam sa fac raportu...

2 hours ago, Blessing said:

Am descoperit azi în Dya un poet ascuns și sunt interesat să discut laitmotivul libertății și simbolul pasării.

:)) Trebuie sa vii azi si eram sa discutam :)) 

8 minutes ago, iZy said:

ai baut si tu 1l de piva si deam te-ai indoiet?

trist

Asa cand bei rar.

3 minutes ago, South Monologue said:

Noroc, wa Liviu de ce nu posteaza pe aici ? 

@TLG LiviuC auzi we, te intreaba oamenii de ce nu postezi?