LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, Dyablox said: La cum arată camera mea de cămin, nici gândacii nu intră. la noi gandacii is la ultimul etaj, eu stau la 2, si pidrii stropesc cu solutie la ultimul etaj asa ca gandacii vin la etajele inferioare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 18 minutes ago, LiviuC said: la noi gandacii is la ultimul etaj, eu stau la 2, si pidrii stropesc cu solutie la ultimul etaj asa ca gandacii vin la etajele inferioare hahhah Tu pregatestete de acuma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Am calculat amu media mea si am ahuit, 8,08. Eu in gimnaziu nu am avut asa medie cum am in liceu in a 11-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 40 minutes ago, LiviuC said: apropo, voi v-ati lasat lucrurile la Timisoara? daca da, cum le luati? ca vrode treb sa stai 14 zile in izolare cand intri pe teritoriul tarii, a, si inca 14 zile in Moldova cand te intorci eu am stat aproape o luna dupa anuntarea starii de urgente in RO. Cand am venit acasa, mi-am luat toate lucrurile. Si sorry, dar la vest la noi caminele is mai omenesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 11 minutes ago, uN ThinBlueLine said: Am calculat amu media mea si am ahuit, 8,08. Eu in gimnaziu nu am avut asa medie cum am in liceu in a 11-a In primu semestru o fost stabil 8,43 da amu bl nici n-am note Nici nush din ce a sa scoata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 2 minutes ago, iZy said: eu am stat aproape o luna dupa anuntarea starii de urgente in RO. Cand am venit acasa, mi-am luat toate lucrurile. Si sorry, dar la vest la noi caminele is mai omenesti si la mine caminul ii normal, nu ma plang, nu e ca si cum avem zi si noapte cu zecile de gandaci, pur si simplu la ultimul etaj se aduna umezeala si apar si gandaci, care mai apoi zici ca au event last bug standing si se imprastie peste tot dupa ce dau aia cu solutie da lasa ca de la anu ori la chirie, ori ma bag la caminul cu regim hotelier Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 3 minutes ago, LiviuC said: si la mine caminul ii normal, nu ma plang, nu e ca si cum avem zi si noapte cu zecile de gandaci, pur si simplu la ultimul etaj se aduna umezeala si apar si gandaci, care mai apoi zici ca au event last bug standing si se imprastie peste tot dupa ce dau aia cu solutie da lasa ca de la anu ori la chirie, ori ma bag la caminul cu regim hotelier bagă-te chirie ca să ai unde să ne primești pe mine și Dya pe un weekend așa nu venim cu mâna goală Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 8 minutes ago, iZy said: bagă-te chirie ca să ai unde să ne primești pe mine și Dya pe un weekend așa nu venim cu mâna goală daca gasesc cu cine sa impart chiria, ca asa nu iese rentabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, LiviuC said: daca gasesc cu cine sa impart chiria, ca asa nu iese rentabil bai da, eu am stat singur si nu regret deloc depinde deja ce fel de persoană ești. Eu nu prea tolerez prezența oamenilor în jurul meu, așa că pentru mine o fost aur Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 7 minutes ago, iZy said: bai da, eu am stat singur si nu regret deloc depinde deja ce fel de persoană ești. Eu nu prea tolerez prezența oamenilor în jurul meu, așa că pentru mine o fost aur nu in asta e problema, ca pot sta si eu singur, dar cam bate la buzunar sa dai lunar de 4-5 ori mai multi bani decat ai da in mod normal la camin Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 9 minutes ago, LiviuC said: nu in asta e problema, ca pot sta si eu singur, dar cam bate la buzunar sa dai lunar de 4-5 ori mai multi bani decat ai da in mod normal la camin confortu costă și când te obișnuiești cu el, nu mai vrei înapoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 3 minutes ago, iZy said: confortu costă și când te obișnuiești cu el, nu mai vrei înapoi stiu, de asta imi place confortul de a avea bani pusi deoparte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) @LiviuCZdrasti @iZybratan, vezi ca pe lista ta de membri, "Airoh aka xProcoP" si "Koppen" e aceeasi persoana ? Daca te lasa inima chiar as vrea sa modifici cont de forum vechi pizdet la care nici nu mai am acces Edited May 6, 2020 by TLG Koppen Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) 2 hours ago, GF .Sokiable said: In primu semestru o fost stabil 8,43 da amu bl nici n-am note Nici nush din ce a sa scoata minim 2 note tipa o zis ca o sa mai apara un val de coronavirus la iarna, mai letal tipa Edited May 6, 2020 by uN ThinBlueLine Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, uN ThinBlueLine said: minim 2 note tipa o zis ca o sa mai apara un val de coronavirus la iarna, mai letal tipa Hz ce a sa fie eu n-am note la istorie, romana si la geografie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, GF .Sokiable said: Hz ce a sa fie eu n-am note la istorie, romana si la geografie. eu ahuiesc de mine, istorie 7,87 (huiova), romana 7,55 si geografie 9,50, 9,50 bai, ahuiesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) 1 minute ago, uN ThinBlueLine said: eu ahuiesc de mine, istorie 7,87 (huiova), romana 7,55 si geografie 9,50, 9,50 bai, ahuiesc La mine la romana asa-i, la geografie ii pizdet am luat si un 6 la un test, caroce am reusit Si e unica nota Edited May 6, 2020 by GF .Sokiable Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 26 minutes ago, GF .Sokiable said: La mine la romana asa-i, la geografie ii pizdet am luat si un 6 la un test, caroce am reusit Si e unica nota eu am avut proba, hz cum da am luat 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 2 hours ago, uN ThinBlueLine said: eu am avut proba, hz cum da am luat 9 Esti destept wai =] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 hour ago, GF .Sokiable said: Esti destept wai =] da da, ie sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 eu azi am intrat pentru prima data la sport, noi tipa facem online cand am vazut ca ei vnature fac de juma de ora, mi-am bagat pla deam o restanta am pe semestrul asta poti sa zici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 hour ago, iZy said: eu azi am intrat pentru prima data la sport, noi tipa facem online cand am vazut ca ei vnature fac de juma de ora, mi-am bagat pla deam o restanta am pe semestrul asta poti sa zici same noi trebuie sa ne filmam cum facem exercitii fizice si sa le trimitem pe moodle, batuti in cap, nu alta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 La noi intra profu, hz ce fisa trimite pe grup si ne zice 2-3 minute si out, asta e toata lectia... Spre surprinderea mea, am numai 7 absente de la inceput de an, toate nemotivate Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 38 minutes ago, LiviuC said: noi trebuie sa ne filmam cum facem exercitii fizice si sa le trimitem pe moodle stai sa vezi la examene ce trash o sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, iZy said: stai sa vezi la examene ce trash o sa fie aveti examen la sport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts