Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

20 minutes ago, R e l u said:

=))) bine de stiut, ma pregatesc si eu pt viata 

Adică, de învățat nu aș spune că e greu. Poate e mai mult material de învățat la univer, însă și tu nu ai mintea aia de la liceu, ai minte de universitar așa că dificultatea tot e acolo. Să nu înțelegi greșit, asta nu înseamnă că avem și noi de cititi 5 păgini la orele de română de la liceu, avem poate vreo 40 - 50 de citit însă nici nu avem mintea aia de 16 - 18 ani.

Unica diferență între liceu și universitate e mai mult presiunea psihică: ce vrei să faci în viață, daca e bine ce ai ales, dacă îți place într-adevăr ceea ce ai ales, dacă are sens tot efortul ăsta care îl depui, etc. Că vezi, te bagi la 18 ani într-o carieră având ceva în minte, însă te schimbi al naibii de mult în următorii ani și la 20 de ani ajungi să te gândești dacă prioritățiile tale de la 18 ani coincid cu acelea pe care le ai acum la 20 de ani. Începi să te gândești la viitor, ce să faci, unde vrei să ajungi, dacă se merită sau no și uneori ai anxietate.

Normal, pe de altă parte avem pohuiștii aia care principalu să o fută la o țigară și la o beție, învață acolo pe un 5 - 6 și se simt bine mersi atât timp cât vor avea un salariu stabil și un lucru de la 9 - 5 după facultate. Însă vai de pula lor.

6 minutes ago, iZy said:

savureaza acolo alergatul ca aici in Chisinau daca ridici oleaca viteza pasului, se iau 3 satre de caini dupa tine
desi asta cateodata te motiveaza sa bagi all in si la urma ahuiesti ce progrese faci

sau te alegi cu o muscatura la coaie

wild wild west chișinău

Edited by Ubermensch
ascunderea dislexiei

3 minutes ago, Ubermensch said:

Adică, de învățat nu aș spune că e greu. Poate e mai mult material de învățat la univer, însă și tu nu ai mintea aia de la liceu, ai minte de universitar așa că dificultatea tot e acolo. Să nu înțelegi greșit, asta nu înseamnă că avem și noi 5 păgini ca la liceu de citit la română, avem poate vreo 40 - 50, însă avem nici nu avem mintea de 16 - 18 ani. 

Unica diferență între liceu și universitar, e mai mult presiunea psihică: ce vrei să faci în viață, daca e bine ce ai ales, dacă îți place într-adevăr ceea ce ai ales, dacă are sens tot efortul ăsta care îl depui, etc. Că vezi, te bagi la 18 ani într-o carieră având ceva în minte, însă te schimbi al naibii de mult în următorii ani și la 20 de ani ajungi să te gândești dacă prioritățiile tale de la 18 ani coincide cu acelea pe care le ai acum la 20 de ani. Începi să te gândești la viitor, ce să faci, unde vrei să ajungi, dacă se merită sau no și uneori ai anxietate.

Normal, pe de altă parte avem pohuiștii aia care principalu să o fută la o țigară și la o beție, învață acolo pe un 5 - 6 și se simt bine mersi atât timp cât vor avea un salariu stabil și un lucru de la 9 - 5 după facultate. Însă vai de pula lor.

Mna, asta e clar deja, probabil o sa inteleg mai bine deja cand o sa ajung si eu la asa ceva 

@iZy bruh, can u smell it? here, in my room it smells a restanța la obligații :)) (pe lângă alte mirosuri)

1 minute ago, iZy said:

@Ubermensch mai bine ne-ai spune cum mai repede sa faci raportul la taxi mai. Cu sfaturi de astea la pula te-am vazt.

Blea, vai de pula mea. Înloc să fiu și eu om de treabă, să îmi fac raportul, să vorbesc de memeuri sau de cum dau #magie la war, stau eu pe aici și degradez cu discuții de ăstea de bețiv din Bârlad.

@Ubermensch eu mereu cand am examen oral si imi vine randul ap ma scarpin la coaie si se simte mirosul de pula si pana se ajunge la mine nu ma gandesc la altceva decat la cum te futeam in anal in Viena in 2019.

de aia si se duce pe dracu sesiunea asta

3 minutes ago, iZy said:

@Ubermensch eu mereu cand am examen oral si imi vine randul ap ma scarpin la coaie si se simte mirosul de pula si pana se ajunge la mine nu ma gandesc la altceva decat la cum te futeam in anal in Viena in 2019.

miros de ăla, de coaie asudate și nespălate de 3 zile după un cardio intens și de siliotkă

@R e l u &ne patezi reputația. Report.

Edited by Ubermensch

Just now, Ubermensch said:

@iZy i-am futut o cafea ca să mă apuc de obligații și să fiu atent, concentrat. Pula, am futut cafeaua ca să scriu căcaturi pe forum B-Z.

so proud of me.

same shit, cica hai sa invat huineaua de engleza
fac 2 posturi pe aici, ma gandesc nahui eu sa invat daca am toate materialele pe comp si ii de ajuns un CTRL+F si aiea e

8 minutes ago, iZy said:

nahui eu sa invat daca am toate materialele pe comp si ii de ajuns un CTRL+F si aiea e

oi bl aceeasi hnea, stau cu 6 pp-uri deschise si 10 pdf-uri de la seminar necitite

05onfire1_xp-articleLarge-v2.jpg.ae95ed60af7d32fae25e9ec8f46712e8.jpg

2 minutes ago, LiviuC said:

oi bl aceeasi hnea, stau cu 6 pp-uri deschise si 10 pdf-uri de la seminar necitite

05onfire1_xp-articleLarge-v2.jpg.ae95ed60af7d32fae25e9ec8f46712e8.jpg

Dar imi mananca dohuia RAM / CPU Google Meets si platforma universitara, practic nici nu pot sta normal sa navighez intre toate

2 minutes ago, Ubermensch said:

KnM932a.png

mor =)) 

tre sa ne bagam la dezbateri la anul

Just now, iZy said:

Dar imi mananca dohuia RAM / CPU Google Meets si platforma universitara, practic nici nu pot sta normal sa navighez intre toate

eu dau examenele de pe laptop, o parte din materiale is pe comp si cealalta pe mob, daca si la anu` in primul semestru tot facem de acasa, eu ma gandesc serios sa-mi iau inca un monitor la comp :))

3 minutes ago, LiviuC said:

eu dau examenele de pe laptop, o parte din materiale is pe comp si cealalta pe mob, daca si la anu` in primul semestru tot facem de acasa, eu ma gandesc serios sa-mi iau inca un monitor la comp :))

nu nah, un laptop ș bun trebu și gata

3 minutes ago, LiviuC said:

desktop-ul meu acum că dăm examene online:

53551550ecad041260083f78?width=1100&form

6 minutes ago, iZy said:

nu nah, un laptop ș bun trebu și gata

sa stii ca pierzi timp pretios cand ai toata materia pe un singur dispozitiv ca pana stai sa o gasesti prin toate fisierele.. + ca la laptop faci mai greu multitasking pe un display de 15'' :))

6 minutes ago, Ubermensch said:

desktop-ul meu acum că dăm examene online:

53551550ecad041260083f78?width=1100&form

cam asa si la mine, maine tre scot si hartogaraia de plan de conturi la contabilitate, n-o sa am loc nici sa-mi pun mainile pe masa

Just now, LiviuC said:

sa stii ca pierzi timp pretios cand ai toata materia pe un singur dispozitiv ca pana stai sa o gasesti prin toate fisierele.. + ca la laptop faci mai greu multitasking pe un display de 15'' :))

cam asa si la mine, maine tre scot si hartogaraia de plan de conturi la contabilitate, n-o sa am loc nici sa-mi pun mainile pe masa

înveți la conta? asem?

10 minutes ago, Twain said:

ZDR

Mult stimabile, cum te simți? Te simți bine? Satisfăcut? Mândru? Te simți mulțumit cu însuși persoana ta, cu ingeniozitatea și creativitatea ta? Nu simți așa un feeling precum că ai atins apogeul tău intelectual? Că ți-ai atins pontețialul?

Presupun că acum stai lângă o ferastră, privind la îndepărtare clădiri, dealuri, analizând în general peisajul, cerul și păsările în timp ce razele soarelui, lin, se reflectă în înfățișarea ta.

Privești afară, te simți mândru, împlinit. Începi să te gândești la viața ta, îți aduci aminte de primii pași, de prima iubire, de călătorii.

Revii cu gândul la prezent și îți trece prin gând că acum e momentul, că acum în sfârșit te poți retrage. Oare la mare sau la munte? Oare în Mallorca sau în Oslo? Casă mare sau simplă? Modernă sau clasică? În fine, decizi să te retragi în munte, în liniște, unde vei aștepta în pace ultima răsuflare pe acest pământ știind că ai reușit în viață, că ai devenit succesful, că ai lasat în urma ta o pată pe această lume, o pată care le va da posibilitatea viitoarelor generații să ducă o viață mai ușoară, mai bună decât a noastră. Lași în urma ta acest post plin de înțelepciune, experiență și meditații care pune sub întrebare adevărata existența a omenirii și care, sperăm, într-un viitor va fi privit ca un adevărat aport în istoria filosofiei(1).

Vă suntem profund mulțumiț de această înțelepciune și că ați decis să o impărtășiți cu noi.

(1) Însă până atunci, încordează în pizda măsii creierul ăla și scrie fraze mai lungi de 3 litere când postezi pe aici.

3 minutes ago, Ubermensch said:

Mult stimabile, cum te simți? Te simți bine? Satisfăcut? Mândru? Te simți mulțumit cu însuși persoana ta, cu ingeniozitatea și creativitatea ta? Nu simți așa un feeling precum că ai atins apogeul tău intelectual? Că ți-ai atins pontețialul?

Presupun că acum stai lângă o ferastră, privind la îndepărtare clădiri, dealuri, analizând în general peisajul, cerul și păsările în timp ce razele soarelui, lin, se reflectă în înfățișarea ta.

Privești afară, te simți mândru, împlinit. Începi să te gândești la viața ta, îți aduci aminte de primii pași, de prima iubire, de călătorii.

Revii cu gândul la prezent și îți trece prin gând că acum e momentul, că acum în sfârșit te poți retrage. Oare la mare sau la munte? Oare în Mallorca sau în Oslo? Casă mare sau simplă? Modernă sau clasică? În fine, decizi să te retragi în munte, în liniște, unde vei aștepta în pace ultima răsuflare pe acest pământ știind că ai reușit în viață, că ai devenit succesful, că ai lasat în urma ta o pată pe această lume, o pată care le va da posibilitatea viitoarelor generații să ducă o viață mai ușoară, mai bună decât a noastră. Lași în urma ta acest post plin de înțelepciune, experiență și meditații care pune sub întrebare adevărata existența a omenirii și care, sperăm, într-un viitor va fi privit ca un adevărat aport în istoria filosofiei(1).

Vă suntem profund mulțumiț de această înțelepciune și că ați decis să o impărtășiți cu noi.

(1) Însă până atunci, încordează în pizda măsii creierul ăla și scrie fraze mai lungi de 3 litere când postezi pe aici.

doamne =))) bl mor cu tine