Jump to content

[B-Zone TV] ~ Stunts

MaDoXxX TV
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Rpg.B-Zone.Ro - Stunts
Gen: Actiune
Data: 9.11.2014
Scurta prezentare: O mica prezentare a unor stunt-uri, posibile si foarte usoare, de pe server.

Link:

Alte precizari: Daca va place puteti lasa un / +1 / Like / Subscribe, iar cui nu ii place poate lasa un comment si acela este bine venit!

VIZIONARE PLACUTA!

Edited by rTn MaDoXxX

@JooNy97 Multumesc frumos ! ;)

Multumesc frumos domnilor!

Niste stunturi usoare tipic pentru Madox, dar mi-a placut filmuletul

Mersi colegu ! Sunt usoare stunt-urile, sa inteleaga lumea bine intai astea usoare si dupa alea mai grele, unii nici pe astea nu le pot face :P

@RW Stepchen, Mersi !

@Asasinuuu, pwp, scuze, greseala mea. Mersi! ;)

@dOx, mersi!

@LorD Camorra ZEW, mancatas fesu' tau din cap, de te pun sa imi faci primul si ultimul stunt, iti cad jos de tot(sti tu ce iti cad ;) )

Mersi fratelo, de la tine inseamna mult. pwp !

Mersi frumos!

@ video-ul și ideea sunt bune, mi-au plăcut extrem de mult stunt-urile, dar și montajul și coloana sonoră. Dar, am observat că aproape la 02:50 în cadrul din stânga jos ai uitat să cenzurezi Bandicam-ul, și în unele cadre ai folosit flip-ul din scriptul de pe movie, data viitoare încearcă să te lipsești de Y. Ai primit +1 de la mine oricum..

@aKyyy. mersi de atentionare si mersi si pentru +1

Dar nu inteleg ce voiai sa zici prin:

și în unele cadre ai folosit flip-ul din scriptul de pe movie, data viitoare încearcă să te lipsești de Y

Pai @ mă refeream la faptul că la unele stunt-uri ai folosit flip-ul din scriptul de la movie server, adică mașina/motorul era cu roțile în sus și tasta Y îi da flip, adică îl aduce la forma inițială. În fine.. a ieșit bine în proporție de 80% ceea ce e bine. Continua tot asa.

Pai @ mă refeream la faptul că la unele stunt-uri ai folosit flip-ul din scriptul de la movie server, adică mașina/motorul era cu roțile în sus și tasta Y îi da flip, adică îl aduce la forma inițială. În fine.. a ieșit bine în proporție de 80% ceea ce e bine. Continua tot asa.

aa, am vazut, nu eu faceam asta, cei cu care am filmat, dar nu mi s-a parut asa grav si mnaa ;)

Mersi inca odata! ;)

@Layzz, Mersi man.

Nu am zis ca sunt grele, am facut stunt-urile pentru ca si incepatorii sa le poata faca si pentru unii care poate nu stiu... :|

Mersi inca odata ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.