Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

Bun ideea asta, nu am ce sa zice.Defapt, acum o sa ne batem pe refferali ! =]].

In legatura cu ideea: ''Serverul e facut pentru a face bani.'' si ce daca?, nu stiu ce va intereseaza pe voi de ce fac altii, vrei sa donezi donezi, nu vrei nu o faci.Din moment ce e un server nou si toti jucatorii incep de la 0 cred ca multi doresc sa munceasca si sa ajunga cat mai sus pentru ca pana la urma asta e farmecul jocului.

Edited by AIM Vladuttzz

Chestia cu "iar pentru inceput vor fi alesi cativa admini si helperi de pe celelalte servere care vor mentine ordinea" De ce mai deschideti serverul daca bagati admini de pe rpg1/2, mi se pare o tampenie de ce sa fie ei dinou? nu au admin pe 1/2 ce le mai trebuie si pe 3 -_- , datile sanse si la alti nu numai la prieteni oamenilor, asta e o prostie. -_- Cer sa se faca dreptate, daca se va face asa ceva vreodata pe rpg1/2 cea ce nu cred.
- El a spus foarte clar, ca peste 2 saptamani de la deschiderea serveruui se vor deschide aplicatiile helper/leader! Primele 2 saptamani, sunt pentru a lasa jucatorii sa faca un lvl cat mai mare... Ca doar nu o pune pe cineva de level 2 admin/helper :|

Abia astept, numar orele pana la deschidere!

O singura rugaminte am pentru domnul Kelton, da-le o sansa si celor care abia au venit in aceasta comunitate, in special pentru acest server.

Multa bafta tuturor, numai bine va doresc!

Abia astept, numar orele pana la deschidere!

O singura rugaminte am pentru domnul Kelton, da-le o sansa si celor care abia au venit in aceasta comunitate, in special pentru acest server.

Multa bafta tuturor, numai bine va doresc!

Fiecare jucator doreste o sansa. Sper ca functiile sa se dea pe merit, nu pe pile.

O sa vedem atunci ce va fi.

@@DonDrg, Corect, am sa-ti ofer un +1 cand pot. Fiecare server ar trebui sa aiba "proprii" admini, nu admini de pe RPG 1 sau 2 pe viitorul RPG 3. Nu conteaza faptul ca multi nu au experienta, ea se obtine cu timpul prin "practica" si atentie.

Edited by South zeEk

@@DonDrg, Corect, am sa-ti ofer un +1 cand pot. Fiecare server ar trebui sa aiba "proprii" admini, nu admini de pe RPG 1 sau 2 pe viitorul RPG 3. Nu conteaza faptul ca multi nu au experienta, ea se obtine cu timpul prin "practica" si atentie.

Cine vrei sa aiba grija de server in primele zile? Dumnezeu cu mila?

@@Bobo, Nu ai inteles ideea, si nu vreau sa se interpreteze gresit. Pentru inceput da, ar fi frumos sa se adauge cativa admini de pe RPG 1&2 insa pentru o scurta perioada. Fiecare dintre ei sa se axeze pe serverele respective iar pentru viitorul server sa se gaseasca alti membrii activi si dornici de a oferii o mana de ajutor in evolutia serverului.

Sper ca acum m-am exprimat cum trebuie, o seara placuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.