HiToNP Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Cand doresc sa-mi schimb parola contului de forum nu primesc acel email.Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Trebuie să ai puţină răbdare.. nu mereu îl primeşti imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crofx Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Este probabil un mic 'lag' sau un mic 'ambuteiaj', precum in trafic, nu se poate face 'livrarea' instant.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 @, Din cauza lagului nu îl primeşti, dacă observi când dai "POST" cel puţin la mine, stau 1 minut ca să posteze că e foarte bun forum-ul, e din vina forum-ului ai răbdare o să primeşti, am păţit şi eu la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiToNP Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 De o saptamana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Baza de date a forumului are destule conturi, şi de aceea 'procesează' puţin mai greu, nu îţi fă griji, vei primi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiToNP Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 Baza de date a forumului are destule conturi, şi de aceea 'procesează' puţin mai greu, nu îţi fă griji, vei primi. Ai vazut postul de mai sus? Am aceasta problema de o saptamana .. Cat de greu proceseaza? Baza de date a forumului are destule conturi, şi de aceea 'procesează' puţin mai greu, nu îţi fă griji, vei primi. Ai vazut postul de mai sus? Am aceasta problema de o saptamana .. Cat de greu proceseaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Mai dă-i odată, la câte conturi sunt nu mă mir. Dacă nu, dă-i un PM lui Bobo şi explică-i problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Ţi-am zis şi în privat. Vorbeşte cu Bobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.