ScorpioNNNN Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Cu cat sunt mai multi cu atat e mai bine ---------- E buna ideea ,daca n-o sa am treaba poate voi veni si eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shockwave ToV Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Foarte buna idee, sper ca pot ajunge si eu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Dacă aveți voi idei sunt deschis la orice propuneri fie ele porcoase, infantile, murdare, cu aluzie la femei și sex, etc.. Aici sunt de acord. M-ai convins pe deplin. Aș veni dacă aș fi în București (vin de-abia în vacanță, deci, mna...). Daar, aștept să văd poze și vă urez distracție plăcută! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Ora a fost schimbată!!! Ora meetingului: 19:00 !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lowley Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 As veni si eu daca nu as locui in Italia Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 6, 2014 Author Share Posted December 6, 2014 Astăzi la ora 19:00!! Vom reveni cu poze și comentarii în acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 (edited) Mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la acest meeting și anume: Caps, RzR.MariuS, Brunetta., Birdiii, Teylo, Naruto., [F4L]Killerfish, Steve, Zokee., MrYonutz, Rizi, Colonelu, Aylin, Sickness, iLLusion și alții. Mulțumesc că ați ales să petreceți câteva clipe cu persoane pe care, probabil, nu le-ați fi descoperit niciodată în viața reală. Sper că a fost ceva frumos și că fiecare dintre voi s-a distrat și simțit bine în felul său. Mulțumesc încă o dată! Poze: Arhivă: http://imgur.com/a/Ga3KX Următorul meeting din București va fi în primăvara anului 2015. Până atunci poate aveți mai mulți dintre voi timp liber și voință. O seară plăcută! Edited December 8, 2014 by F4L Deidara 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Felicitari pentru initiativa! Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu, in primavara o sa incerc, felicitari celor prezenti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLuSSioN Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Frumoasa organizare ! Frumoasa distractie ! Si mi-a facut placere sa ii vad pe cei cu care am jucat ! multa bafta mai departe si de asemenea ne vedem in vara nu ? sper sa fim mai multi atunci ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABORAWATABINOST Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Si mi-a facut placere sa ii vad pe cei cu care am jucat ! Ei, hai, totusi, placerea a fost oferita de cei care n-au jucat. ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Mana printesei din aceasta poza a facut toate like-urile de la aceasta postare. © Colonelu', ca sa nu ii fur drepturile. P.s., ca sa zic si eu ceva dragut, nu numai pseudoarogant. Mi-a facut placere sa intalnesc cele cateva persoane care au mai stat dupa ce am reusit si eu sa ajung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Mana printesei din aceasta poza a facut toate like-urile de la aceasta postare. © Colonelu', ca sa nu ii fur drepturile. Eu cred că acel crac învelit în dres a făcut toate like-urile. Votăm? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABORAWATABINOST Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Eu cred că acel crac învelit în dres a făcut toate like-urile. Votăm? Ce crac, ba, ca nu se vede-n poze. ba se vede. Atunci nu-s plusuri pe masura. ;) @@Aylin, astept apreciere pentru lauda de mai sus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Eu cred că acel crac învelit în dres a făcut toate like-urile. Votăm? This made my night, nici nu observasem detaliul acela in poza. Touché. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 This made my night, nici nu observasem detaliul acela in poza. Touché. Dacă te lăsai fotografiată erai mult mai... prințesă. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Dacă te lăsai fotografiată erai mult mai... prințesă. Next weekend maybe, daca ai timp sa iesi cu noi. Ma gandeam sa repetam povestea cu cati or reusi sa vina din nou (bineinteles, nu vorbesc de un alt meeting oficial). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 As veni si eu, pacat ca nu pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 As veni si eu, pacat ca nu pot. A fost deja. Poate în primăvară vii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx21 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Felicitari [F4L]Deidara pentru organizare si felicitari tuturor care au putut ajunge. Imi pare rau ca nu am mai folosit forumul 1 an si ceva si nu am putut ajunge la meeting. Poate se va mai face un meeting prin Ianuarie - Februarie la un fotbal, cum am mai facut in Tineretului, Kip si restu stiu despre ce zic.. Oricum, felicitari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Madalin Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Foarte frumos , felicitari . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teylo Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Nota 10 pentru meeting, distractie si de asemenea acel sentiment in care te bucuri ca iti cunosti prietenii mai mult decat printr-un singur joc. (Teylo are poza cu maimuta <3 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizi Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 As veni si eu, pacat ca nu pot. Vino. Inca suntem aici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLuSSioN Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Next weekend maybe, daca ai timp sa iesi cu noi. Ma gandeam sa repetam povestea cu cati or reusi sa vina din nou (bineinteles, nu vorbesc de un alt meeting oficial). Pai facem si weekendu viitor ? Poate ma pot baga si eu mai intai trebuie sa aflu cu ce bani vin pe mine .. si asa acum am cheltuit cam 100-120 lei deci da.. nu stiu invite me daca e sa mergem si poate vin daca nu pot asta e poate trec seara prin club daca va gasesc pe undeva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J h a f f y Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Ar fi frumos sa organizam unul si in Constanta. Sunt destui jucatori si poate iesi ceva frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 Mulțumesc încă o dată tuturor pentru contribuție! Sper să ne revedem în primăvară într-o formulă mai mare. Topic closed. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts