Jump to content

Bug Notificari website.

TiG3R

Recommended Posts

Nick-ul tau: TiG3R
Server: 1
Descrierea bugului:

Deci eu fiind in clan de ex primesc multe notificari. Dar din aceasta cauza atunci cad primesc o notificare de ex: " The server go update ", dar in urmatoarele 10 secunde cineva lasa un coment la o aplicatie imi apare " One of your clan applications got more coments", prin urmare in loc sa apara ambele notificari apare doar ultima cand dau click pe iconita sa vad notificarile, si asa nu pot afla ce ma intereseaza mai mult.

EXPLICATIA PE SCURT A BUGULUI: Atunci cand primim de ex 2 notificari apare doar ultima notificare, iar cand dam view al notifications cea dinainte de ultima nu mai apare deloc si asa nu pot afla de ex daca am o reclamatie la factiune pt ca imi zice ca cineva a mai lasat un comentariu la una din aplicatile de la clan.

Screenshot(s): Nu este nevoie de screen.

DACA S-A MAI RAPORTAT ACEST BUG IMI CER SCUZE M-AM UITAT LA TITLUL FIECARUI TOPIC DE RAPORTARE A UNUI BUG SI NU SCRIE LA NICI UNUL LEGAT DE NOTIFICARI.

A mai avut loc această problemă de atunci? Dacă da, poți face niște poze ca să înțelegem mai bine problema și să știm ce să reparăm?

Nouă ne apar corect notificările.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.