Jump to content

Portofoliu Wodoo

Suka 666
 Share

Recommended Posts

Salut de curand m-am gandit sa ma apuc si eu de lucrari in PS. Stiu ca nu este cine stie ce, insa invat din mers daca pot spune asa si sper sa imi iasa o treaba buna. Nu am multe lucrari, acestea fiind primele mele 3 la numar, insa pana la sfarsitul saptamanii voi completa cu mult mai multe portofoliul.

c2dJrKU.pngHOYc9Cq.pngDNs5ZR4.pngC9w9Vx5.png0CwJyYt.pngv6MAy7V.png2Y7FrzB.png

Edited by Wodoo Imparat Adevarat

Salut, Wodoo, vad ca iti place sa lucrezi in Photoshop.

Din cate vad si din cate au zis si cei de mai sus, ai niste fonturi putin cam ciudate pentru imaginile selectate, asa ca m-am gandit sa iti dau o pagina cu fonturi noi si faine: Click!

Pentru orice intrebari, poti sa ma contactezi prin: PM!

Multumesc tuturor pentru urari si ca v-ati dat cu parerea indiferent ca este buna sau ea, pentru ca de asta aveam nevoie. Stiu, trebuie sa gasesc si alte font-uri si de asta ma ocup in acest moment. Va pup :*

- merci foarte mult, unul dintre ele le aveam insa celelalte 2 sunt geniale :). Uitati inca 3 creati daca le pot numi asa 0CwJyYt.pngv6MAy7V.pngC9w9Vx5.png

Edited by Wodoo Imparat Adevarat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.