Jump to content

Simboluri care nu pot fi redate/citite...

Recommended Posts

AM o problema, mai nou, dupa ce am reinstalat windowsu, sunt fel de fel de simboluri pe care pc-ul meu nu le poate citi/reda si mi le transpune in cifre, patratele:

http://img.b-zone.ro/images/24318766140640773864.bmp

Ce program trebuie sa pun , sa imi citeasca simbolurile iar ? :(

Nume: Andrei

Varsta: 13

Ce problma ai?: Sunt simboluri care nu pot fi citite/redate si cred ca este un program pt asta, dar nu stiu care e.

O scurta descriere a situatiei: AM o problema, mai nou, dupa ce am reinstalat windowsu, sunt fel de fel de simboluri pe care pc-ul meu nu le poate citi/reda si mi le transpune in cifre, patratele:

Ce program trebuie sa pun , sa imi citeasca simbolurile iar ? :(

Screenshot: http://img.b-zone.ro/images/24318766140640773864.bmp

Ce versiune de windows ai: Wind' XP SP3

Da am vazut patratelele alea,dar nu imi dau seama de la ce poate fi. Ai incercat sa reinstalezi windowsul iar ?

Pana acuma nu am avut aceasta problema si nu am cu ce sa te ajut mai mult de atat. Daca iti face la fel incearca alta versiune de windows de preferat sp2.

Cu mai mult nu te pot ajuta imi pare rau,asa ca mai bine reinstaleaza windowsul decat sa astepti sa raspunda cineva (cine stie cat mai va dura).

Patratelele acelea sunt niste simboluri gen:™ ± ╧ ■ ¶ etc... Dar nu [pot fi citite, si cred ca imi tebuie un program sa le pot vedea, dar nu stiu ce program.

PS: Nu trebui reinstalat windowsu, am avut si o alta versiune de XP SP3, mai rea si tot la fel. ;)

Bagi CD cu windows inauntru.

Intri in Control Panel

Intri la Date,Time,Language and Regional Options

Dai pe Regional and Language Options

Dai pe Languages

Si selectezi alea 2 apoi dai apply.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.