Jump to content

Salut am si eu o idee

SkeriY

Recommended Posts

Salutare tuturor aseara am stat si m-am gandit si mi-a venit o ideea in cap mai bine zis o "propunere pt server"

Atentie! Imi cer scuze ca am facut aici dar topicul "Propuneri pentru server " este closed

Deci care este ideea mea? : Poi daca tot este factiune de Fireman/Paramedic eu zic sa se faca numai Fireman...camioane sunt si bine intelest o sa fie si membri

Ce o sa faca factiunea fireman?: Poi cand o masina explodeaza le v-a aparea un checkpoint pe harta ...dupa un anumit timp checkpointu v-a disparea

Daca Fireman-u ajuneg la checkpoint inainte sa dispara v-a primi o suma de bani

Si in continuare tot asa...Cand o masina explodeaza sa apara DOAR! la membrii fireman acel checkpoint

Dc spun asta?: Pentru ca multe masini explodeaza ceea ce este un obicei pe b-zone...si sincer ar mai fi nevoie de inca 2-3 factiunii pentru ca multi sunt pe afara

Din 300 playeri cati suntem jumate e pe dinafara cu nici o factiune

Din cat am inteles propunerea ta, este cu contra, poti face fel de fel de smecherii, exemplu: unu sa iti explodeze masina in prostie si fireman-ul daca e alroape de el primeste $$...astfel, o juma' de server se va imbogati mult in vreo 2=3 zile.

Daca s-ar face asa ceva, sa existe un timp la care sa primesti $ pe acea masina in flacari.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.