bogdaaNNN Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Nick-ul tau: [eS]Bogdan. Server: RPG3.Descrierea bugului: După ce ma intrat în CP-ul de la /rob cu mașina o respawnează exact în locul unde este CP-ul și o putem lua, mi s-a întâmplat de 3 ori și toți au rămas: "Lol".Screenshot(s): N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 @, mi mi s-a întâmplat când dădeam rob cu mașina furată cu jobul car jacker, în rest nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnokh Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Deci si mie mi s-a intamplat dar am dat relog iar dupa ce am dat rob iara nu mai puteam da /towcar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted December 11, 2014 Author Share Posted December 11, 2014 @paulyks Am dat cu mașina personală a unui prieten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Aşa ceva se poate întâmpla doar dacă aveţi maşina parcată fix acolo. Ar fi indicat să faceţi dovezi când întâlniţi bugul ăsta şi să descrieţi rob-ul de la cap la coadă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.