Jump to content

[B-Zone] Agentia Hitman - Episodul 1 Contractul

R E D O X
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:

Agentia Hitman - Episodul 1 Contractul

Gen:

Actiune/Drama

Data:

5/1/2015

Scurta prezentare:

Primul episodul este doar un contract de pe o cladire.

Urmeaza alte episoade mai faine. Vreau sa vad doar un feedback inainte.

M-am gandit sa scot un serial, poate va avea succes.

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=RCc6rt63eb0

PS. Daca se poate sa-mi dati niste idei de scenariu n-ar strica.

Edited by Red ox

Ideile nu's rele, insa rezultatele mi se par mult prea simple, atat acest clip cat si in cel precedent cu "omorarea lui Redox". Incearca sa organizezi mai bine, poate daca ai combina ideile ar iesi altceva, ceva mai bun si din 3 clipuri foarte scurte si mai putin bune, poate ai

++face unul ca lumea.

Filmarea asa este ok, dar parca nu are nici un Dumnezeu. E foarte sec, nu simti nici un impact cand moare tinta, nu prezinti personajele, o poveste de fundal, nimic.

Sunt de acord cu toti care au postat aici. Dar, am o intrebare: de unde filmezi daca Movie-B-Zone e in downtime?

Am propriul meu server facut de mine am tot ce imi trebuie /npc /cars /skin /nameof /tele /interiors.. doar comenzile de baza pentru un server de movie.

Am propriul meu server facut de mine am tot ce imi trebuie /npc /cars /skin /nameof /tele /interiors.. doar comenzile de baza pentru un server de movie.

E cumva in comunitatea B-Zone? Nu. B-Zone are numai RPG(1/2/3) si Movie(care e in Downtime), nu poti posta filmulete asa.. pe orice. Daca ai fi citit regulile ai fi vazut ca numai pe B-Zone sunt permise clipurile postate aici, fie ca-s pe movie, rpg1/2 sau 3.

E cumva in comunitatea B-Zone? Nu. B-Zone are numai RPG(1/2/3) si Movie(care e in Downtime), nu poti posta filmulete asa.. pe orice. Daca ai fi citit regulile ai fi vazut ca numai pe B-Zone sunt permise clipurile postate aici, fie ca-s pe movie, rpg1/2 sau 3.

Din moment ce joc aici si fac reclama la comunitate ce conteaza "studioul" unde filmez?.. filmez " la mine acasa " nu vad care este problema sincer.

@@R E D O X, Ti-ai pierdut indemanarea Adriane . Povestea merge dar e folosita cam des asta cu hitmani , nu o sa fie ce a fost Totul pentru viteza.

@, Ba baiatule tu ai ceva probleme sa mor eu , comentezi peste tot ne stiind ce spui , esti o persoana de caca atat iti zic . Tu crezi ca trebuie filmat pe movie ? Daca eu vreau ma filmez pe single player dezactivez hudul si fac drifturi si nimeni nu comenteaza nimic . Tu crezi ca lumea sta dupa scripterul de Adi care a intrat primadata in pawno acum cateva luni dupa ce a plecat Seba?

Edited by Ionut LCS

@@R E D O X, Ti-ai pierdut indemanarea Adriane . Povestea merge dar e folosita cam des asta cu hitmani , nu o sa fie ce a fost Totul pentru viteza.

@, Ba baiatule tu ai ceva probleme sa mor eu , comentezi peste tot ne stiind ce spui , esti o persoana de caca atat iti zic . Tu crezi ca trebuie filmat pe movie ? Daca eu vreau ma filmez pe single player dezactivez hudul si fac drifturi si nimeni nu comenteaza nimic . Tu crezi ca lumea sta dupa scripterul de Adi care a intrat primadata in pawno acum cateva luni dupa ce a plecat Seba?

Prietene, daca te-ai fi uitat bine, eu am spus ca a filmat pe alta comunitate nu imi pasa daca faci pe singleplayer, aia-i altceva pentru ca ai dreptate, pana face Adi Movie mai bine faci pe singleplayer, dar el filmeaza pe alta comunitate. Nu neaparat pe movie. FurtunaS de exemplu a filmat un clip pe RPG, na.

Edited by Akyy fNw

Prietene, daca te-ai fi uitat bine, eu am spus ca a filmat pe alta comunitate nu imi pasa daca faci pe singleplayer, aia-i altceva pentru ca ai dreptate, pana face Adi Movie mai bine faci pe singleplayer, dar el filmeaza pe alta comunitate. Nu neaparat pe movie. FurtunaS de exemplu a filmat un clip pe RPG, na.

Ce alta comunitate frate? :)) E serverul meu din PC care-l deschis cand am chef sa creez ceva.. nu-i hostat, nu-i nici macar cunoscut, am IP rotabil :)).

Vorbesti si tu sa te alfii in treaba sa mor eu. De acum poti vorbi singur. Ceau.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.