Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[C#] San Andreas Multiplayer - Level Calculator

JustMed
 Share

Recommended Posts

Cu aceasta aplicatie puteti sa aflati levelul la care veti ajunge in urma comenzii "/buylevel".

Pe primul rand se va afisa level si respect points ramase, pe urmatorul rand cate respect points mai aveti nevoie pentru urmatorul level iar pe ultimul rand pretul total. In cazul in care introduceti un numar de respect points mai mic decat cel necesar pentru buylevel, programul va afisa level curent, numar RP introduse (prima linie) iar pe a 2-a numarul ramas de respect points necesar pentru buylevel.

Screenshots:

INbSXjz.png

wPVwGD3.png

Download exe:

EDIT:

Test http://virustotal.com/

YDmnosQ.png

• Rezolvata problema cu virustotal.com, executabilul nu mai este recunoscut ca fiind virus, aceasta problema se pare ca era de la compilatorul jar-exe.
  • Aplicatia acum se inchide numai daca apasati butonul X. - Multumesc Aure.
  • Diferite buguri au fost reparate, in cazul in care introduceti valori mai mici sau egale cu 0 va aparea un mesaj de eroare.
Edited by JustMed

sincer nu stiu daca e de incredere , dar daca e bun si n-are keylogger sau cine stie ce il iau !

Edited: Plin de virusi ( probabil keylogger ) :-J

JM9VPjp.png

Este executabil, de asta il recunoaste ca virus, nu contine nici un virus, este un program facut in java si exportat exe.

EDIT: Problema era de la compilator jar-exe, a fost rezolvata!

Edited by JustMed

Foarte frumos, insa nu imi place ideea ca atunci cand termini de calculat ti se inchide programul..

Ok, voi modifica acest lucru, m-am gandit ca dupa ce afli level/respect points si bani necesari nu mai ai nevoie de el.

@JustMed, pur si simplu poti apasa tu un X decat sa se inchida automat, poate mai ai nevoie calculand pentru altcineva sau alte conturi etc etc.

Am modificat, acum aplicatia se va inchide numai din butonul X. Multumesc pentru propunere.

EDIT: Executabilul nu mai este recunoscut ca fiind virus, problema aparuse de la compilator, astept parerile / propunerile voastre.

Edited by JustMed

Foarte tare ;)

Nu e virus sau ceva, ca m-am uitat peste cod.

In locul tau l-as porta pentru web, e destul de usor sa faci asta in php (chiar daca nu ai nicio cunostinta de php, dupa un google search), si va fi mult mai folosit.

Nu e virus sau ceva, ca m-am uitat peste cod.

In locul tau l-as porta pentru web, e destul de usor sa faci asta in php (chiar daca nu ai nicio cunostinta de php, dupa un google search), si va fi mult mai folosit.

Da, stiu, m-am gandit la asta insa ar trebui hostat pe b-zone, altfel nu ar avea farmec. Am renuntat la idee, m-am apucat sa lucrez la un keybinder.

@ Multumesc tuturor pentru pareri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.