Jump to content

Angazez manager ZIP curte RDT

NUSUNT Soner

Recommended Posts

Nick:MacuJunior

Level: 36

Factiune: -

Precizari: Managerul trebuie sa faca urmatoarele: Sa dea ad-uri cu accest bussines, voi acorda 10.000$ + jumatate din profit. Bizul este in curte RDT level 13 id 106.

Postati dupa urmatoarrle:

NICK:

LEVEL:

FACTIUNE:

Cu ce POT AJUTA:

Alte precizari

NICK: Ma[R]yUs

LEVEL: 10

FACTIUNE: Civil

Cu ce POT AJUTA: Pot da /ad-uri ; Cer 15.000$ Pentru 11 /ad-uri

Alte precizari: Am specificat cat cer,pot face si poza la fiecare /ad DAT !

Acceptat! Iti voi da pe 44 de aduri suma de 60.000$. Daca esti de acord poti incepe de acum si sa imi trimiti pm cu fiecare poza, pe langa cei 60.000$ iti voi da si jumate din profit. Poti da aduri cu: Findbiz 106 ZIP curte rdt va asteapta sa petrecem, sa va luati haine sau ochelari. Daca vei face orice fel de event in biz, iti voi da cu 10.000$ mai mult, comanda /requestevent Ruleta ruseasca|Zip curte RDT|20000|Acum|Findbiz 106 pentru a ajunge. Am dat un exemplu iar la fiecare event acceptat imi dai ss iar duminica se va calcula salariul, eventurile si jumate din profitul bizului. Succes.

@, mai e valabil acest loc de muncă?

Nick: [uS]Xin

Level: 50+

Facţiune: News Reporters

Cu ce pot ajuta?: Evenimente în business, reclamă prin [/ad] şi [/news] la anunţurile gratuite.

Alte precizări: Negociem salariul.

@, mai e valabil acest loc de muncă?

Nick: [uS]Xin

Level: 50+

Facţiune: News Reporters

Cu ce pot ajuta?: Evenimente în business, reclamă prin [/ad] şi [/news] la anunţurile gratuite.

Alte precizări: Negociem salariul.

Scuze Xin dar am uitat sa cer topic closed. Imi pare rau si imi cer mii de scuze ca am tinut topicul asa.

Xin am gogoserie LS. Vreau news la ele. Pm me

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.