Jump to content

[ PORTOFOLIU ] - .BeeTee7[ToV]

BeeTee7
 Share

Recommended Posts

Se observa faptul ca te inspiri de la alti actuali sau fosti designeri si cred ca stii si tu despre ce vorbesc. Pe o parte e ok, dar ti-as recomanda sa o "lasi mai moale". Inca ceva, avand in vedere ca ai gradul de Designer, n-ar trebui sa-i lasi pe toti astia sa faca posturi de genul " foarte frumoase, felicitari ", sunt o gramada.

Mult succes!

@,

Nu prea stiu ce sa spun, nici un player care lucreaza in photoshop nu are fiecare lucrare dupa o idee originala, nici eu nu le am pe toate dupa o idee originala, dar acelei idei luate din alta parte, incerc sa ii fac un upgrade sau o modificare, nu o reproduc intocmai, doar unde chiar nu pot sa modific nimic... Cat despre cei care posteaza "Frumoase creatii" sau cate altele, nu le dau report pentru ca si eu am fost ca ei, toti am fost incepatori ca ei, nu ii pot condamna, insa, de acum inainte probabil voi lua masuri si asupra acestori postari, revenind inapoi la creatii, trebuie sa o recunoastem, toti ne-am luat dupa un model la anumite creatii...

Apreciez ca nu abuzezi de acel blur si nici de softness ca restul designerilor si ca incerci sa dai si claritate cand trebuie si cand se potriveste. Lucrarile sunt foarte frumoase, culorile nu sunt amestecate, fonturile sunt foarte bine alese. Ce sa zic, totul este foarte bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.