Jump to content

Imi da crash

MaRiO TSA

Recommended Posts

Exista un program anti-crash pt. Sa-MP,downlodeaza-l si instaleaza-l pas cu pas... Am auzit ca acest program este foarte bun pt cei care au moduri ... Cauta pe YTB cum se instaleaza daca nu stii.

Sper ca te-am ajutat!

Edit: Cauta tu link-ul,sunt pe tableta si nu am cum,eu ti-am dat un sfat.

Exista un program anti-crash pt. Sa-MP,downlodeaza-l si instaleaza-l pas cu pas... Am auzit ca acest program este foarte bun pt cei care au moduri ... Cauta pe YTB cum se instaleaza daca nu stii.

Sper ca te-am ajutat!

A da ? exista ? atunci de ce nu-i pui un link de download ?

Incearca sa instalezi alt cleo

AntiCrash nu e pentru erori ale utilizatorului precum (CLEO instalat gresit, clientul SA:MP instalat gresit, compatibilitatea modului cu altele, s.a.m.d), ci pentru acele erori care va apar direct in joc atunci cand sunteti (aveti) Paintball, Trucker, moduri pe masini, moduri pe texturi, arme pe spate si multe altele.

ex: http://prntscr.com/60odbu

In cazul tau, modul (suferinta.cs) nu e compatibil cu versiunea de SA:MP sau cu versiunea de CLEO.

AntiCrash nu e pentru erori ale utilizatorului precum (CLEO instalat gresit, clientul SA:MP instalat gresit, compatibilitatea modului cu altele, s.a.m.d), ci pentru acele erori care va apar direct in joc atunci cand sunteti (aveti) Paintball, Trucker, moduri pe masini, moduri pe texturi, arme pe spate si multe altele.

ex: http://prntscr.com/60odbu

In cazul tau, modul (suferinta.cs) nu e compatibil cu versiunea de SA:MP sau cu versiunea de CLEO.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.