MaRiO TSA Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Nelamurirea:Cum fac sa imi mearga suferinta.cs ca imi da crash.Ce pot face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Eşti sigur că ai urmat corect toţi paşii de instalare? Dacă i-ai urmat corect, poate s-a făcut un bug şi trebuie să reinstalezi San Andreas-ul şi modul(rile). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 @, baga samp 0.3z R1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiO TSA Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 wizzle ca sa bag r1 trebuie sa reinstalez gta-ul deci PAS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW AmazE Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Exista un program anti-crash pt. Sa-MP,downlodeaza-l si instaleaza-l pas cu pas... Am auzit ca acest program este foarte bun pt cei care au moduri ... Cauta pe YTB cum se instaleaza daca nu stii. Sper ca te-am ajutat! Edit: Cauta tu link-ul,sunt pe tableta si nu am cum,eu ti-am dat un sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Exista un program anti-crash pt. Sa-MP,downlodeaza-l si instaleaza-l pas cu pas... Am auzit ca acest program este foarte bun pt cei care au moduri ... Cauta pe YTB cum se instaleaza daca nu stii. Sper ca te-am ajutat! A da ? exista ? atunci de ce nu-i pui un link de download ? Incearca sa instalezi alt cleo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 AntiCrash nu e pentru erori ale utilizatorului precum (CLEO instalat gresit, clientul SA:MP instalat gresit, compatibilitatea modului cu altele, s.a.m.d), ci pentru acele erori care va apar direct in joc atunci cand sunteti (aveti) Paintball, Trucker, moduri pe masini, moduri pe texturi, arme pe spate si multe altele. ex: http://prntscr.com/60odbu In cazul tau, modul (suferinta.cs) nu e compatibil cu versiunea de SA:MP sau cu versiunea de CLEO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Kendrink Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Uita-te in video-ul postat de rasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 AntiCrash nu e pentru erori ale utilizatorului precum (CLEO instalat gresit, clientul SA:MP instalat gresit, compatibilitatea modului cu altele, s.a.m.d), ci pentru acele erori care va apar direct in joc atunci cand sunteti (aveti) Paintball, Trucker, moduri pe masini, moduri pe texturi, arme pe spate si multe altele. ex: http://prntscr.com/60odbu In cazul tau, modul (suferinta.cs) nu e compatibil cu versiunea de SA:MP sau cu versiunea de CLEO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.