South Ioann Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) Salut,astazi am instalat fifa 2013,am setat tastele acelasi ca in 2007 dar am o problema: Cand ma apropii de portarul echipa adverse si apas tasta D pentru shut + una din sageti pentru a seta unghiul unde sa dau,mingea zboara cu MULT pe langa poarta.Astept orice parere / rezolvare,ofer + Edited February 4, 2015 by FMA kraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
D an i Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 @, Uite aici, Tu probabil ai modificat si sensibilitatea sutului, reseteaza din nou controalele, si fa dupa acest tutorial. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Ioann Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 @@D an i, Degeaba,nu merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D an i Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 @, Altceva nu am ce sa iti arat. Asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts