Jump to content

Vand Euro pe clienti.

HG Strandy

Recommended Posts

• Numele produsului: Euroclienți
  • Model:
  • Starea produsului: Nou.
  • Detalii despre produs:
  • Preţ: 1 = 3,5RON
  • Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb):
  • Metoda de plată: reîncărcare orange.
  • Imagini: http://i.imgur.com/uYn8X7C.png
  • Alte precizări:

Acuma am 70 euro. http://i.imgur.com/JEYwB5f.png Accept si Transfer Bancar.

Am cumpărat de la tine, mersi frumos, eşti de foarte mare încredere.

Pentru ceilalţi interesaţi a veţi încredere servicii de calitate, fără dobândă adăugată. Mulţumesc încă odată Zew

Multumesc Pentru Afacere . La inceput am avut ceva Teama ca ma tepuiesti dar, ai fost un om de nota 10 ! Bravo mai gasesti putini in ziua de azi oameni ca tine

Nu ai dreptul să postezi în această secţiune, te rog să nu o mai faci.

Nu recomand, Sersergiu este un vecin de-al lui, shadowfax e tot el, iar el este Bloody,[FMA] nu recomand am luat o teapa de la el in game.

Ser sergiu nu-l cunosc. Si nu e vecin cu mine. Shadowafx la fel. Si nu sunt BLoody. Bafta mincinosule

Cati dai pe 2 euro orange!

Ti-am dat PM.

Defapt asta e contul de forum lu' .Dany. care e cumparat de bloody a.k.a loverboy.

Defapt asta e contul de forum lu' .Dany. care e cumparat de bloody a.k.a loverboy.

Acest reply nu conţine o ofertă sau o altă legătură directă cu tema topicului.

Te rog să nu mai postezi fără rost. De data asta te sancţionez doar cu o avertizare verbală.

Canta la alta masa ca nu pacalesti pe nimeni . Am o reputatie pe serverul asta + Dovezi ca am acei euro.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.