Minuxx Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Minuxx-uitare pin -- Nick:Minuxx-- Level:5-- [/stats] dinainte de problemă:la fel-- [/stats] după problemă:la fel--Descrierea problemei:ma grabeam si sv m-a oblicat sa pun un pin daca nu ,nu puteam face nimic asa ca am pus unul in graba si l-am uitat!-- Informații folositoare:Am vrut sa pun 1234 dar am crezut ca e prea simplu si am pus ceva cred ca incepea cu 1....va rog ajutor!nu pot face nimic pe cont!si am donat ca sa imi iau si eu masina si amu nu mai merge! @Xin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac? A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta. @@Minuxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
KINGEzio Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 @@Minuxx,You can post it on account problem Kelton or Bobo will solve your Problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
C a s s i o Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Post on Topic of Account Problems Check this Brother : http://forum.b-zone.ro/forum/2499-account-problems/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac? A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta. @@Minuxx Nu oferim support pentru pinul uitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.