Jump to content

Problema pin cont

Minuxx

Recommended Posts

Minuxx-uitare pin

-- Nick:Minuxx
-- Level:5
-- [/stats] dinainte de problemă:la fel
-- [/stats] după problemă:la fel
--Descrierea problemei:ma grabeam si sv m-a oblicat sa pun un pin daca nu ,nu puteam face nimic asa ca am pus unul in graba si l-am uitat!
-- Informații folositoare:Am vrut sa pun 1234 dar am crezut ca e prea simplu si am pus ceva cred ca incepea cu 1....va rog ajutor!nu pot face nimic pe cont!si am donat ca sa imi iau si eu masina si amu nu mai merge!

@Xin

Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac?

A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta.

@@Minuxx

Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac?

A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta.

@@Minuxx

Nu oferim support pentru pinul uitat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.