Sweth nabbu Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Întrebarea / Nelămurirea:cum pot face multi bani fara job doar din afaceri zicetim ce sa fac Screenshot (în caz că este necesar):n-am Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Daca te referi la samp, cumperi o casa/masina si o vinzi mai scump, e logic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUG Uzzi Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Trebuie sa-ti mearga mintea bine in afaceri .. Si nu poti face bani doar din afaceri , pentru inceput iti trebuie si tie o suma frumusica de bani ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 @@Sweth nabbu, Prima data pune mana si munceste la un job, de preferabil TIRist, [/jobs]. Dupa ce ai strans o suma moderata ( 150,000 - 200,000$ ) incearca sa cumperi si sa revinzi bunuri pentru a te putea extinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Eu zic să muncești, la Trucker faci, foarte mulți bani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rower ToV Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 La trucker si la car jacker dupa parerea mea faci cei mai multi bani, incearca sa faci skill la astea 2 si o sa te ridici usor usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Chrys Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Bucurate de joc, fa ce-ti place... Munceste munceste si iar munceste si prin munca o sa faci si bani. Dar nu uita in primul rand sa te distrezi nu sa faci bani pentru ca altii au si trebuie sa ai si tu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am schimbat contul Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Mai intai starnge acolo niste bani (150.000$ sau mai mult), acesti bani ii poti strange destul de usor muncind la Trucker sau cu o COMBINATIE iti dau rent la casa de langa Arms Dealer LS (casa are ID:111 si este a lui TheKillerFish) faci tura de arms te sinucizi iei o masina si te duci in LV si iei job Car Jacker faci cursa de Car Jacker dupa care iar te sinucizsi tot asa pana cand te saturi ai iei o pauza, pare greu dar e foarte usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 La level 3 iti recomand Car Jacker, mai ales daca ai premium... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuntRowland Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Poti incepe sa faci bani si daca ai o suma foarte mica. Iti dau un sfat: fi mereu atent dupa ocazii. Adica vezi ca da unul anunt care este putin disperat si vrea sa vanda o masina cu putini km si un pret mic. Il suni repede si incerci sa negociezi cat mai mult cu el pana iti lasa masina la un pret foarte mic. Dupa ce ai cumparat masina incearca sa o vinzi, dar nu te grabii. Dai multe anunturi si nu scazi mult din pret. Pana la urma gasesti pe cineva si vei iesi cu mult profit. Nu neaparat cu masini, poti face si cu bizuri sau case, dar dupa parerea mea cu masini faci cel mai usor bani. Sper ca te-am ajutat si imi pare rau daca nu am scris corect, dar ma grabesc putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGDaN RPG2 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Doneaza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeezyWayy Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Eu aş zice să lucrezi...Dacă nu, atunci donează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby99 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Daca vrei munceste la trucker(La skill 3 faci foarte repde o cursa) sau daca vrei doneaza 25 lei pentru 100k si dupa faci afaceri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau07 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Poti incerca sa combini joburile.De ex. poti combina Trucker+Car Jacker sau Trucker+Arms Dealer.Poti face multi bani.Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Strange o suma de 100-200 k si dupa fa afaceri cu masini si case mai ieftine. Cumperi cu putin si vinzi cu mai mult. Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Din proprie experiență nu-ți recomand să te încurci cu afacerile de la început. Poți fi înșelat de vreun alt jucător și după te enervezi și pierzi tot ce-ai făcut până acum. Pe lângă joburi, ai putea intra într-o facțiune cum e Police Department (faci ceva bani din amenzi și arrest-uri). Dacă nu-ți plac departamentele, poți încerca în News Reporters. După 1 lună poți deveni rank 3 și faci emisiuni contra-cost zilnic. Din 5 participanți premiul îl reprezintă contribuția a doi dintre ei și restul banilor rămân la tine. Poți scoate chiar și 30.000$ dintr-un live. Dacă nu, dă rob cât de des poți. Și de-acolo scoți ceva bani. Apropo, nu te încurca cu împrumuturi. Majoritatea care oferă servicii de genul sunt doar șarlatani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ai primit mai multe răspunsuri mai sus. Topicul va fi închis acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.