Jump to content

cum fac multi bani

Sweth nabbu

Recommended Posts

Mai intai starnge acolo niste bani (150.000$ sau mai mult), acesti bani ii poti strange destul de usor muncind la Trucker sau cu o COMBINATIE iti dau rent la casa de langa Arms Dealer LS (casa are ID:111 si este a lui TheKillerFish) faci tura de arms te sinucizi iei o masina si te duci in LV si iei job Car Jacker faci cursa de Car Jacker dupa care iar te sinucizsi tot asa pana cand te saturi ai iei o pauza, pare greu dar e foarte usor.

Poti incepe sa faci bani si daca ai o suma foarte mica. Iti dau un sfat: fi mereu atent dupa ocazii. Adica vezi ca da unul anunt care este putin disperat si vrea sa vanda o masina cu putini km si un pret mic. Il suni repede si incerci sa negociezi cat mai mult cu el pana iti lasa masina la un pret foarte mic. Dupa ce ai cumparat masina incearca sa o vinzi, dar nu te grabii. Dai multe anunturi si nu scazi mult din pret. Pana la urma gasesti pe cineva si vei iesi cu mult profit. Nu neaparat cu masini, poti face si cu bizuri sau case, dar dupa parerea mea cu masini faci cel mai usor bani. Sper ca te-am ajutat si imi pare rau daca nu am scris corect, dar ma grabesc putin.

Doneaza !

Din proprie experiență nu-ți recomand să te încurci cu afacerile de la început. Poți fi înșelat de vreun alt jucător și după te enervezi și pierzi tot ce-ai făcut până acum. Pe lângă joburi, ai putea intra într-o facțiune cum e Police Department (faci ceva bani din amenzi și arrest-uri).

Dacă nu-ți plac departamentele, poți încerca în News Reporters. După 1 lună poți deveni rank 3 și faci emisiuni contra-cost zilnic. Din 5 participanți premiul îl reprezintă contribuția a doi dintre ei și restul banilor rămân la tine. Poți scoate chiar și 30.000$ dintr-un live.

Dacă nu, dă rob cât de des poți. Și de-acolo scoți ceva bani.

Apropo, nu te încurca cu împrumuturi. Majoritatea care oferă servicii de genul sunt doar șarlatani.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.