Guest WildCat Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Eu ajut playeri de level 1-3,noi in samp,pentru o modesta suma de 7.000$pe payday sau 2.500$ pe jumatate de ora. Daca esti player cu levelul mai mic de level 3,si ai nevoie de ajutor,vrei sa afli cum se fac bani,cum se face levelul si multe altele nu ezita,doar posteaza dupa modelul urmator.. Daca postati o nelamurire minora,nu o sa va iau nici un ban si bonus veti primi 1.000$ Toate posturile se vor face cu "NewTopic" fara un model anume. Promotia Saptamani: Promotia acestei saptamani esti: "2 servici la pret de 1 singur" Daca ti-ai adus un player pe server si poate sa confirme asta..veti fi ajutati la acelasi pret. Compania este in cautare de angajati Doar imi lasati cateva date personale cu butonul "NewReply" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Nu inteleg ce vrei sa spui.Si data viitoare incearca sa nu mai scrii cu culoarea aia ca dor ochii. Nu inteleg ce vrei sa faci tu..doar incveti lumea sa dea "AddReply" si sa faca topicuri aiuerea. Parerea mea este ca exista topicul "Intrebari si nelamuriri" unde poti posta orice intrebare legata de SA:MP si astepti ca un alt membru al comunitatii sa-ti raspunda. S-au propus asa zisi "Helperi" care sa ajute playeri de level mic.Dar administratorii nu au fost de acord. Parerea mea, ar trebui CLOSED. Ma scuzati daca m-am bagat aiurea si am spus ceva "neinteresant" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 adminii pentru ce sunt?Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.