Jump to content

Problema - Buguri vizuale

Cokoshal

Recommended Posts

- Întrebarea / Nelămurirea: In unele zone, obiectele se lungesc si se creaza tot felul de buguri vizuale... spre exemplu: Un zid in fata deodata, dar nu e nimic acolo, de fapt... Tevi care se intind peste tot... Deja e foarte enervant. Nu face mereu asa, dar cand incepe, ma scoate din minti. Ce pot face? Am creeat acest topic cu speranta ca voi rezolva toata mancarea asta de Somalia cu un simplu detele in "Models" sau in alta nebunie. Multumesc!
- Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/4Wi3ZtZ.png

Dezinstaleaza GTA si instaleaza altul. Daca nu merge schimba fisierul fonts.txd din GTA San Andreas - MODELS. Sau schimba crack-ul, sper ca ti-am fost de ajutor.

Nu e de la GTA San Andreas..mi se pare ca e de la placa video, face fite. Si la mine pe unitatea veche unele texturi se vad altfel. Ai putea spune configuratia PC-ului tau (Procesor, placa video, ram) si ce Windows ai?

S-ar putea sa fie si de la GTA, nu omitem nici o ipoteza. Contacteaza-ma printr-un PM sa vorbim, aici nu iti pot da link de download GTA San Andreas pentru ca B-Zone nu incurajeaza pirateria.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.