Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Ședințe și Activități | Meetings and activities

DemonRullz
 Share

Recommended Posts

Evidenta activitatii din data de 24.05.2018 , ora 20:30 , event de tip PAR/IMPAR (prezenta optionala)

Persoana care m-a supravegheat si m-a ajutat a fost Lamaita1234.

Evidenta a fost facuta la ora 20:30:59 , si am avut la activitate un numar de 7 participanti.

Participanti :Lamaita1234 , [eS]StefaNn_06 , Costin17[DeV] , [TL]Yahweh , xVelocityPowerx , [BRO][QP][Smoke] ,[TL]Ionut.[LEGEND] - CLICK

Premiul a fost in valoare de $50.000 si a fost castigat de catre Costin17[DeV] - CLICK Dovada platii : - CLICK.

Multumesc tuturor pentru participare ! , Multumesc si lui Lamaita1234 pentru tot ajutorul oferit ! 

Pentru nelamuriri , va rog sa ma contactati prin /sms . 

Edited by TheWise007

1 hour ago, ImSebyRo said:

Nume in joc: [QP][Smoke]

· Sedinta / Activitate:Activitate

· Data si ora: 25.05.2018 19:30

· Prezenta (obligatorie/optionala): optionala.

· Alte precizari: Fara DM si Spam. Va astept in numar cat mai mare.

Acceptat!

·  Numele în joc: Yahweh.

· Sedinta / Activitate: Activitate. 

· Data și ora : 25.05.2018, ora 22:00.

· Prezenta (obligatorie / opțională): Opțională .

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip hide&seekPremiată cu 50.000$!

Edited by Yahwehh
Aspect!

7 hours ago, Yahwehh said:

·  Numele în joc: Yahweh.

· Sedinta / Activitate: Activitate. 

· Data și ora : 25.05.2018, ora 22:00.

· Prezenta (obligatorie / opțională): Opțională .

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip hide&seekPremiată cu 50.000$!

Acceptat

Evidenta Activitate 25.05.2018 | 19:30 

Membri Prezenti:

1. _d@ny_
  2. Gogu710
  3. Sir.Dabro
  4. Lamaita1234
  5. Nanniy.Jr -> Winner!
  6. Ionut.[LEGEND]
  7. Ionutz[VALOARE]

Multumim de prezenta voastra paramedici , stim ca se poate intotdeauna mai bine, dar trebuie sa va dati si voi putin interesul!

Aceasta activitate a fost postata de catre [qp][Smoke], dar el nu putand  veni I-am organizat eu activitatea!

Multumesc lui Lamaita1234 pentru ajutor!

Castigator Nanniy.Jr #BanditCuActe

Pentru ati revendica premiul te rog sa il contactezi pe [qp][Smoke] in game!

Multumesc pentru prezenta paramedici!

Click Aici Pentru a vedea membri prezenti la activitate!

Daca am omis pe cineva astept pm in max 24h de la postarea evidentei!

Evidența activitații din data de 25.05.2018, ora 22:00, event de tip hide&seek - modificată în LMS (prezenta optionala).

Evidența a fost făcută la ora 22:15:43 și am avut 3 participanți!

Participanți: [BRO]TheWise, MadaPisi[DeV] si [TL]Nanniy.jr - CLICK

Doream să amân activitatea din lipsa de membrii, dar din bun simț față de cei prezenți au primit fiecare cate 20.000$ - CLICK

Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați răpit din timpul vostru liber. Mulțumiri speciale lui @Preot Claudius @BogDaNInfInitE!

Orice problemă sesizată rog să-mi fie sesizată prin PM în 24 de ore!

Edited by Yahwehh

·  Numele în joc: Yahweh.

· Sedinta / Activitate: Activitate. 

· Data și ora : 26.05.2018, ora 21:30.

· Prezenta (obligatorie / opțională): Opțională .

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip SECRET Premiată cu 100.000$!

Edited by Yahwehh
Schimbata ora din 21:00 in 21:30. Activitate deja acceptata la 21:00! - Multi_kill

2 minutes ago, Yahwehh said:

· Data și ora : 26.05.2018, ora 21:00.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip SECRET Premiată cu 100.000$!

Aprobat!

· Sedinta / Activitate: Activitate.

· Data si ora: 26.05.2018 20:30

· Alte precizari:Va astept in numar cat mai mare, Activitatea va fi de tip duele, premiul este de 50k. Bafta Paramedici.

Edited by ImSebyRo

4 minutes ago, ImSebyRo said:

· Sedinta / Activitate: Activitate.

· Data si ora: 26.05.2018 20:30

· Alte precizari:Va astept in numar cat mai mare, Activitatea va fi de tip duele, premiul este de 50k. Bafta Paramedici.

Activitate Aprobata, Succes!

Evidența activitații din data de 26.05.2018, ora 21:30, event de tip MIX (prezenta optională).

Supraveghetor al acestei activitați a fost BogdanINFINITE. iar persoana care m-a ajutat a fost Lamaita1234.

Evidența a fost făcută la ora 21:30:16 și am avut 9 participanți!

Participanți: [TL]IoNuTz[Valoare], XVelocityPowerx, [TL]Nanniy.jr, [uV]Sir.Dabro, [TE]PuricElE, MULTI_KiLL[VODA], qRobert.[DeV], [KA]Vaida.jr, Ionut.[LEGEND] - CLICK

Premiul a fost în valoare de 100.000$ și a fost câștigat de către Ionut.[LEGEND] și [TL]Nanniy.jr [AU HOTARAT SA IMPARTA PREMIUL] - CLICK.

Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați răpit din timpul vostru liber. Mulțumiri speciale lui @Preot Claudius @BogDaNInfInitE și @Domnul Edward !

· Nume in joc: [uV]Sir.Dabro

· Sedinta / Activitate: Activitate (Duels cu MP5)

· Data si ora: 27 / 05 / 2018 [ 19:00 ]

· Prezenta (obligatorie/optionala): Opțională

· Alte precizari: Fără DeathMatch aiurea, fără spam, fără batjocură și așa mai departe. Voi mai adăuga reguli pe parcursul activității, în funcție de comportamentul vostru. Rog seriozitate din partea membrilor care vor participa, astfel evitând orice potențial conflict.

**Activitatea se va desfășura în Training Room iar premiul pus la bătaie este în valoare de 50.000$**

Edited by Sir Dabro
Reformulare

7 hours ago, Sir Dabro said:

· Nume in joc: [uV]Sir.Dabro

· Sedinta / Activitate: Activitate (Duels cu MP5)

· Data si ora: 27 / 05 / 2018 [ 19:00 ]

· Prezenta (obligatorie/optionala): Opțională

· Alte precizari: Fără DeathMatch aiurea, fără spam, fără batjocură și așa mai departe. Voi mai adăuga reguli pe parcursul activității, în funcție de comportamentul vostru. Rog seriozitate din partea membrilor care vor participa, astfel evitând orice potențial conflict.

**Activitatea se va desfășura în Training Room iar premiul pus la bătaie este în valoare de 50.000$**

Activitate Aprobata, Succes!

· Data și ora : 27.05.2018, ora 20:00.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip par / impar - premiu - 30.000$.

· Data și ora : 27.05.2018, ora 20:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip duels - premiu - 30.000$.

· Data și ora : 27.05.2018, ora 21:00.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip hide&seek - premiu - 30.000$.

· Data și ora : 27.05.2018, ora 21:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip MIX - premiu - 50.000$.

Va astept cu drag pe toti!

Edited by Yahwehh

18 minutes ago, Yahwehh said:

· Data și ora : 27.05.2018, ora 20:00.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip par / impar - premiu - 30.000$.

· Data și ora : 27.05.2018, ora 20:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip duels - premiu - 30.000$.

· Data și ora : 27.05.2018, ora 21:00.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip hide&seek - premiu - 30.000$.

· Data și ora : 27.05.2018, ora 21:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip MIX - premiu - 50.000$.

Va astept cu drag pe toti!

Activitati Acceptate, Succes!

Evidenta activitate 

- Organizatorul activitatii: [uV]Sir.Dabro

- Data si ora in care s-a desfasurat activitatea: 27 / 05 / 2018 [ 19: 00 ]

- Tipul activitatii: Duels cu MP5

- Prezenta obligatorie / optionala: Optionala

- Premiul: $50.000

- Participantii activitatii: Click HERE

- Castigatorul activitatii: MarMa.Scofield

- Dovada inmanarii premiului: Click HERE

- Activitate aprobata de catre: @BogDaNInfInitE

Multumiri speciale supraveghetorului BogdanInfinite si membrului Lamaita1234 pentru ajutor!

**Daca sesizati vreo greseala mai sus, astept sa fiu contactat in maxim 24 de ore pentru remedierea acesteia**

Edited by Sir Dabro

Evidența activitații din data de 27.05.2018, ora 20:00, event de tip par / impar (prezenta optională).

Evidența a fost făcută la ora 20:00:00 și am avut 12 participanți!

Supraveghetor al acestei activitați a fost BogdanINFINITE. iar persoana care m-a ajutat a fost Lamaita1234.

Participanți: Guillermo, MarMa_Scofield, [uV].Dabro, the.officer, NiRiCK[ToV], [eS]Costin17, [BRO]TheWise, MadaPisi[DeV], AllahuAkbar1234, Gogu710[DeV],

Codrut[LEGEND],[BRO]im.adi. - CLICK.

Premiul a fost în valoare de 30.000$ și a fost câștigat de către the.officer - CLICK

Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați răpit din timpul vostru liber. Mulțumiri speciale lui @Preot Claudius @BogDaNInfInitE si @Domnul Edward!

Edited by Yahwehh

Evidența activitații din data de 27.05.2018, ora 20:30, event de tip duels (prezenta optională).

Evidența a fost făcută la ora 20:30:00 și am avut 11 participanți!

Participanți: qRobert.[DeV], [uV]Sir.Dabro, [TL]IoNuTz[Valoare], the.officer, NiRiCK[ToV], VelocityPowerx, MadaPisi[DEV], Codrut[LEGEND], [BRO]TheWise, [eS]Costin17, [BRO]im.adi - CLICK

Premiul a fost în valoare de 30.000$ și a fost câștigat de către Codrut[LEGEND] - CLICK

Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați răpit din timpul vostru liber. Mulțumiri speciale lui @Preot Claudius @BogDaNInfInitE si @Domnul Edward!

Edited by Yahwehh

Evidența activitații din data de 27.05.2018, ora 21:00, event de tip hide&seek (prezenta optională).

Evidența a fost făcută la ora 21:00:00 si am avut 8 participanți!

Participanți:[uV]Sir.Dabro, pendalki, [TL]IoNuTz[Valoare], the.officer, VelocityPowerx, MadaPisi[DEV], [BRO]im.adi, Ionut.[LEGEND]- CLICK

Premiul a fost în valoare de 30.000$ și a fost câștigat de către [TL]IoNuTz[Valoare] - CLICK

Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați răpit din timpul vostru liber. Mulțumiri speciale lui @Preot Claudius @BogDaNInfInitE si @Domnul Edward!

Edited by Yahwehh

Evidența activitații din data de 27.05.2018, ora 21:24, event de tip Mix (prezenta optională).

Evidența a fost făcută la ora 21:22:00 si am avut 6 participanți!

Participanți:[TL]IoNuTz[Valoare], pendalki, Gogu710[DeV], [uV]Sir.Dabro, MadaPisi[Dev], Ionut.[LEGEND]  - CLICK.

Premiul a fost în valoare de 50.000$ și a fost câștigat de către Gogu710[Dev] - CLICK

Edited by Yahwehh

· Data și ora : 28.05.2018, ora 20:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip MIX Premiată cu 50.000$!

13 minutes ago, Yahwehh said:

· Data și ora : 28.05.2018, ora 20:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Preot Claudius .Va fi o activitate de tip MIX Premiată cu 50.000$!

Aprobat!

Evidența activitații din data de 27.05.2018, ora 20:30, event de tip duels (prezenta optională).

Evidența a fost făcută la ora 20:30:00 și am avut 12 participanți!

Participanți: pendalki, Codrut[LEGEND], the.officer, qAlexandru[Legend], [TL]IoNuTz[Valoare], D1mBu[Mar1aN], Likee, NiRiCK[ToV], [uV]Sir.Dabro, [BRO]TheWise, Ionut.[LEGEND], qRobert.[DeV] - Click

Premiul a fost în valoare de 100.000$ și a fost câștigat de către Codrut[LEGEND] - CLICK

Sponsori: TheWise - 20.000$, Ionut.[LEGEND] - 30.000$! Multumim!

· Data și ora : 31.05.2018, ora 21:30.

· Alte precizari: Am primit acordul lui @Night ToV.Va fi o activitate de tip MIX Premiată cu 200.000$. Am facut si eu 14 zile, si dau de baut =)!

• Madalin changed the title to Paramedics - Ședințe și Activități | Meetings and activities
  • Preot Claudius locked this topic
  • Preot Claudius unlocked this topic
  • MAff96 unpinned this topic