South Zhao Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Nick: Wyse Legend Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Wyse Dimensiuni: cat acela Alte precizari: Acest avatar este facut de beetee si daca ea doreste sa imi faca si mie unul la fel ca acesta pe care l-am postat eu ii multumesc. Sau daca stie altcineva sa imi faca la fel... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeTee7 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDBasK Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 @, Eu ti-am facut unu putin mai diferit, poate iti place. Cod forum: [img]http://i.imgur.com/nE84qOO.gif[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @@Tovarasa BeeTee, @@NDBasK, imi plac ambele, dar il voi alege pe cel al lui beetee. Multumesc ! T/C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @@Tovarasa BeeTee, @@NDBasK, imi plac ambele, dar il voi alege pe cel al lui beetee. Multumesc ! T/C closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts