DaniDaniel qDanny Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Întrebarea / Nelămurirea: Salut. Am o problema la bandicam, toate video-urile sunt intunecate. Nu am idee de ce, toate sunt intunecate. Nu imi ziceti sa filmez cu Fraps, am lag cand filmez cu el, dar video-urile intr-adevar au calitatea buna. Nu imi ziceti de Action Mirillis, am aceeasi problema ca la Bandicam. De la ce poate fi?Screenshot (în caz că este necesar): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 @, doar când filmezi în SA:MP se întâmplă acest lucru? Dacă da, încearcă să setezi "Brightness" mare/maxim. Dacă nu se întâmplâ numai în SA:MP încearcă să iei o versiune mai veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 @@sRn, am incercat sa filmez desktop-ul si in Minecraft. In Minecraft si pe desktop nu am problema asta. Deci e prima varianta, legat de brightness, am brightness full si la monitor si la setarile jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 @, instalează o versiune mai veche a Bandicamului atunci și încearcă să reinstalezi jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 @@sRn, nu gasesc sa iau o versiune mai veche a Bandicamului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm.Shadow Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Și eu am același problemă și nu știu ce are, cine ne poate ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 @@sRn, am luat o versiune mai veche si tot asa face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @, Îți recomand un program mai bun, "Action!". Nu ai lag deloc când filmezi, calitate HD, dar trebuie să folosești un program de editat (recomand Camtasia Studio 8, care rendează și încarcă direct pe youtube cu calitate HD) pentru a micșora filmulețul, să se încarce mai ușor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Sau caută pe site-ul lor oficial dacă s-a mai întâmplat cuiva această problemă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS Andreutza Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Incearca si cu Fraps premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowsky Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Downloadeaza ACTION, este temporar daca nu ai licenta, ia-l, si daca iti place cumpara licenta, este foarte bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @@Heisenberg, am precizat in intrebare ca si cu programul Action am aceeasi problema, video-uri intunecate. @, am precizat in intrebare ca si cu programul Action am aceeasi problema, video-uri intunecate. @, am precizat ca daca filmez cu Fraps am lag. @@sRn, am cautat aseara, ma gandisem la asta. Solutia acolo era sa nu filmez la calitate 80, sa pun calitate 100 si alt codec, mpeg 1. Nu merge nici asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowsky Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Reinstaleaza windows-ul, daca nu merge nici asa, nu stiu ce sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @, sa reinstalez PC-ul? Ma gandesc ca Windows-ul voiai sa zici. L-am reinstalat de o saptamana. @@sRn, mai ai vreo idee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @, nu ma mai întâmplat această problemă, dar uite: http://www.bandicam.com/faqs/black_screen_recorded_video_problem/ Nu știu dacă e aceeași problemă, dar poate fi aceeași rezolvare. Încearcă și vezi ce se întâmplă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @@sRn, tot nu am rezolvat nimic cu acel link. Aceeasi problema. Am impresia ca acea rezolvare e pentru cei carora le merge video-ul dar e ecranul negru. In continuare am aceasta problema. Daca stie cineva orice raspuns, va rog scrieti aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau07 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @, incearca sa filmezi cu PlayClaw. Este un program la fel de bun ca Bandicam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @, daca mi-ai da tu un link prin PM cu el full, deoarece trial apare reclama pe ecran si se misca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @, Aoleo, ce este asa de greu fratii mei, eu daca nu pun rezolutia potrivita la SA:MP-ul meu, filmeaza negru, pune o rezolutie pentru PC-ul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @, eu pot pune orice rezolutie vreau in SA:MP, problema ramane la fel. Si daca pun la Bandicam si la SA:MP aceeasi rezolutie tot am problema asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @, Si eu pot pune ce rezolutie vreau, dar incearca si vezi daca merge pe toate, le faci pe rand si la aia care iti filmeaza bine, o lasi. PlayClaw este mai bun ca Bandicam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @, da-mi un link de download prin PM daca ai versiunea full. Nu vreau trial, deoarece se misca reclama aia. EDIT: Aceeasi problema si la acest program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 @, ai spus c-ai reinstalat Windowsul recent, dar înainte ai mai fimat cu Bandicam/alt program? Dacă da, ai mai întâmpinat acea problemă? Dacă nu, probabil o fi de la placa video, încearcă să-i faci un update sau să o reinstalezi. Nu îți pot furniza multe detalii, îți spun ce-am auzit și eu a rândul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDaniel qDanny Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 @@sRn, inainte am filmat si cu Fraps si cu Bandicam. Din ce tin minte, aveam problema asta si atunci. Legat de placa video, a fost primul lucru care l-am facut cand am vazut ca am aceasta problema. Nu conteaza ca nu imi dai raspunsuri multe, macar ma ajuti. Apreciez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 salut am mai auzit probleme de genul de la bandicam si nu numai nu se stie inca un fix pentru problema respectiva dar exista o alternativa dupa ce ai realizat videoclip-ul respectiv il editezi fie in windows movie maker fie in sony vegas, practic, ridici brightness-ul si se rezolva problema sorry dar chiar nu exista inca un fix pentru asa ceva, practic e de vina programul ca foloseste si resurse directx si alte chestii dar nu are rost sa intru in detalii incearca ceea ce ti-am propus si scapi de problema. ps : iti recomand windows movie maker, e mult mai rapid si simplu, succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.