Jump to content

Problema Bandicam

DaniDaniel qDanny

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Salut. Am o problema la bandicam, toate video-urile sunt intunecate. Nu am idee de ce, toate sunt intunecate. Nu imi ziceti sa filmez cu Fraps, am lag cand filmez cu el, dar video-urile intr-adevar au calitatea buna. Nu imi ziceti de Action Mirillis, am aceeasi problema ca la Bandicam. De la ce poate fi?
Screenshot (în caz că este necesar): -

@, Îți recomand un program mai bun, "Action!". Nu ai lag deloc când filmezi, calitate HD, dar trebuie să folosești un program de editat (recomand Camtasia Studio 8, care rendează și încarcă direct pe youtube cu calitate HD) pentru a micșora filmulețul, să se încarce mai ușor.

@@Heisenberg, am precizat in intrebare ca si cu programul Action am aceeasi problema, video-uri intunecate.

@, am precizat in intrebare ca si cu programul Action am aceeasi problema, video-uri intunecate.

@, am precizat ca daca filmez cu Fraps am lag.

@@sRn, am cautat aseara, ma gandisem la asta. Solutia acolo era sa nu filmez la calitate 80, sa pun calitate 100 si alt codec, mpeg 1. Nu merge nici asa.

@, ai spus c-ai reinstalat Windowsul recent, dar înainte ai mai fimat cu Bandicam/alt program? Dacă da, ai mai întâmpinat acea problemă? Dacă nu, probabil o fi de la placa video, încearcă să-i faci un update sau să o reinstalezi.

Nu îți pot furniza multe detalii, îți spun ce-am auzit și eu a rândul meu.

salut

am mai auzit probleme de genul de la bandicam si nu numai

nu se stie inca un fix pentru problema respectiva dar exista o alternativa

dupa ce ai realizat videoclip-ul respectiv il editezi fie in windows movie maker fie in sony vegas, practic, ridici brightness-ul si se rezolva problema

sorry dar chiar nu exista inca un fix pentru asa ceva, practic e de vina programul ca foloseste si resurse directx si alte chestii dar nu are rost sa intru in detalii

incearca ceea ce ti-am propus si scapi de problema.

ps : iti recomand windows movie maker, e mult mai rapid si simplu, succes

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.