Jump to content

Interviu #31 - Skyntei - Movie Administrator

sRn
 Share

Recommended Posts

Salutare, dragi internauți. Vă prezint interviul alături de Skyntei, Administratorul serverului de Movie.

Salutare, Skyntei. Mă bucur că ai avut plăcerea de a-mi accepta invitația.

Salut, sRn. Îți mulțumesc și eu pentru acest interviu.

Pentru început vreau să aflu câteva detalii despre viața ta reală. Cum te numești, câți ani ai și care este locul tău de proveniență?

Numele meu este Victor, am vârsta de 17 ani și sunt din Rep. Moldova.

Care sunt activitățile tale de zi cu zi?

Nu am un program anume, însa îi voi face un rezumat. Dimineața la liceu, pe la prânz ajung acasă, vizionez forumul, verific situația serverului după care pot sa mă relaxez puțin pană mai spre seara. Seara ies cu prietenii / prietenele la o plimbare, un film.

Practici vreun sport de performanță?

În prezent, nu.

Ești încă la liceu sau l-ai terminat? dacă l-ai terminat, ai promovat examenul de Bacalaureat?

Înca sunt la liceu.

Ce job îți dorești să ai în viitor?

Sincer sa fiu, încă nu mi-am setat un obiectiv după care să mă conduc. Având în vedere ca sunt de puțin timp într-o țară străină, încerc să mă acomodez și să-l aleg cu mare atenție. Și nu, nu legat în domeniul cinematografic.

Acum că am aflat mai multe despre tine vom trece la partea ce implică jocul.

Când ai preluat tutela serverului Movie?

După câte îmi amintesc, pe 20.02.2014 am preluat tutela serverului Movie.

Cum te-ai simțit în acel moment?

Un moment de neuitat și în același timp greu de descris. Eram bucuros, mândru, fericit de ceea ce am realizat și că am fost promovat acolo unde îmi este locul. Din acel moment mi-am dat seama că, totul depinde de mine.

Cine ți-a încredințat această șansă?

Nimeni alții decât DaniSteptu și rTs Mihai.

Cât timp ai activat înainte să devii Administrator al acestui server?

Ca simplu jucător am activat cam o lună de zile. Ca funcția de admin am activat în jurul a 6-8 luni de zile până a deveni Administrator.

Consideri că meriți pe deplin funcția?

Odată ce munca mi-a fost apreciată și promovată, consider că merit această funcție pe deplin, dar va las să-mi spuneți voi...

Pe ce criterii ți-ai ales Staff-ul?

Dacă vorbim despre Staff-ul actual, l-am ales după seriozitate și activitate. Experiența au acumulat-o pe parcurs.

Îți mai amintești primii Admini ai serverului de Movie?

Primii admini pe care îi cunosc sunt: Mr.Kira, Gang_Mihai, sRn, Turner, DooMasteR, HeadgeaR, Ionutz12345, MefX și tavixteam.

Care sunt cei mai buni regizori din echipa ta de Admini?

Îi voi enumera pe toți regizorii actuali ce fac parte din Staff: paulyks, Flow, Noreo, Furtuna și Adi007.

Care sunt regizorii care au potențial dar nu sunt în Staff-ul tău?

Probabil există și printre cei care deja s-au retras din acest domeniu și n-am avut ocazia să-i cunosc. Însă în momentul actual îi pot enumera pe: Sebi_Jr, PrimaL, V.endetta, Madox, NevaSF, Gang_Mihai și DooMasteR.

Ce plusuri ai adus de-alungul timpului serverului de Movie?

În prim plan am reușit să-mi creez o echipă de admini puternică în spatele meu, iar cu ajutorul lor am reușit să duc la bun sfârsit o multitudine de lucruri. Serverul a evoluat enorm în ultima perioadă deci plusuri sunt multe, începând cu repunerea 'pe picioare' a serverului după ce a suferit o inactivitate de aproximativ o lună și până la punerea la dispoziția jucătorilor a unui website destul de ingenios și avansat.

Tu ești și Scripterul serverului?

Nu, actualul Scripter este Adi007.

Tu ai avut inițiativa de a deschide website-ul movie.b-zone.ro?

Da, ideea în mare parte îmi aparține mie. Cel care s-a ocupat de întreaga realizare a website-ului este Adi007.

Ce relație ai cu Adminii de pe cele 3 servere RPG?

O relație bună pot spune. Deși n-am avut ocazia să cunosc toți adminii de pe cele 3 servere, am doar câțiva colegi cu care pot comunica liber.

Cât timp îți ia pentru a realiza un clip de aproximativ 4-5 minute?

Sunt mai multe criterii importante, precum: genul filmului, numărul actorilor, condițiile serverului și nu în ultimul rând, dorința si timpul liber. Realizarea unui astfel de filmuleț poate fi cuprins de la 1-5 zile până la o lună.

Ce programe folosești pentru a edita clipurile?

Pentru editarea clipurilor folosesc Sony Vegas 11. Dacă proiectul necesită și o editare a parții audio, folosesc VirtualDJ 8.

Care sunt principalele programe pe care le folosești pentru a realiza clipurile HD?

Referindu-ne la clipurile realizate în SA:MP, folosesc doar FRAPS și Sony Vegas 11.

Cu cine te-ai sfătuit și colaborat în cele mai grele momente?

Primele momente grele au fost alături de Sebi_Jr și Seba97, împreuna ne-am sfătuit și am luat decizii pentru serverul Movie. Persoanele cu care am colaborat din trecut pana-n prezent, pot fi găsite pe profilul meu la About Me.

Ai colaborat cu DaniSteptu în realizarea vreunui clip?

Da, l-am ajutat pe Dani la realizarea trailerului pentru serverele RPG.

Având în vedere că B-Zone este cea mai mare comunitate de SA:MP din România, ți-ai împărțit 'micile secrete' și cu alți mari regizori?

Nu, însă odată am fost contactat de către un grup de baieți din Rusia pentru a le oferi niște informații despre clipul „

”.

Ce părere ai despre B-Vlog?

O emisiune foarte interesantă cu o tematică amuzantă. Înca din primele episoade mi-a plăcut acest proiect și credeam că va ajunge departe. Nu țin minte să mai fi văzut un astfel de proiecte precum B-Vlog, iar dacă a fost, n-a avut același succes.

Ai vreun parteneriat cu ei?

Nu.

Te sfătuiești cu KillerFish în prinvința scriptatului?

Nu.

Care este relația ta în acest moment cu Bobo?

O relație cât se poate de prietenoasă, ca între Administrator și Fondator.

Cum ți se pare colaborarea dintre Kelton și Bobo în prinvința celor 3 servere RPG?

O experiență frumoasă. Privindu-i dintr-o parte, am observat o serie de progrese și multe alte lucruri care sunt și vor rămâne apreciate de către întreaga comunitate. Ambii au calitățile necesare și experiența necesară într-un astfel de domeniu, și nu cred că sunt singurul de aceeași părere. Împreună au 'construit' ramura principală a serverelor RPG și au oferit un mediu plăcut tuturor jucătorilor. Eu, fiind un simplu jucător pe serverele RPG, sunt foarte mulțumit de ceea ce văd.

Cum te-a ajutat Bobo de-alungul carierei tale pe Movie, dar DaniSteptu?

Ambii m-au ajutat cu tot ce au putut. Bobo mi-a oferit toate condițiile necesare pentru a-mi realiza planurile gândite încă de la bun început, iar DaniSteptu mereu m-a încurajat si m-a îndrumat spre cheia succesului.

Când decizi că e nevoie de un update la server, vorbești mai întâi cu Bobo?

Nu, în mare parte mă sfătui cu scripterul iar dacă este cazul, cu restul membrilor din Staff.

Te-ai gândit vreodată să predai ștafeta altcuiva pe serverul de Movie?

Nu, și nu cred că o voi face în viitorul apropiat. Am muncit foarte mult pentru a mă gândi la acest final. Timpul îmi permite să realizez multe iar dorința și răbdarea îmi sunt prietene.

Care sunt cele mai de succes clipuri realizate de tine?

Probabil sunt acele clipuri cu care am câștigat concursul COTM, și clipul Summer Time care nu a participat în acest concurs din mai multe motive.

Ce sfaturi le oferi jucătorilor care doresc să creeze un clip dar sunt noi în domeniu?

Răbdare și silință. Dacă clipul nu v-a fost apreciat sau lăudat, nu înseamnă că trebuie să renunțați la tot. Odată ce v-ați pus în plan această idee, merită dezvoltată și promovată in continuare. Nu aveți nimic de pierdut, ba chiar de câștigat. O astfel de experiență în acest domeniu, va fi de folos și-n viața reală.

Mulțumesc că ați avut „cheful și răbdarea” pentru a-mi citi interviul. Vă doresc sănătate și distracție plăcută pe serverele (noastre) B-Zone.

Salut B-Zone, salut sRn!

Mult succes în continuare!

Acesta a fost interviul meu alături de Skyntei. Aștept păreri din partea voastră!

Frumos interviu, intrebari adecvate, raspunsuri clare, concise si la subiect. Frumos. Abia astept urmatorul interviu :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.