Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

(WIP) Template preview

richter
 Share

Recommended Posts

tDL1VSY.jpg

Proiect nefinalizat, astept propuneri in legatura cu paleta de culori dar si cu butoanele ce urmeaza sa fie facute, respectiv continutul spatiului liber.

Logoul folosit nu este unul bun, este un logo mai vechi folosit pentru celebrarea celor 5000 de likeuri obtinute pe facebook.

PS: WIP = work in progress

Arată chiar foarte bine.

Paleta de culori.. hmm.. eu aş propune să fie cam cum e la tine în imagine în partea de sus, acel albastru deschis. Eventual poate fi combinat cu alb.

Nu ştiu dacă sunt eu de vină sau sunt doar foarte obosit, dar.. ce vrea să fie asta defapt? O nouă interfaţă a site-ului RPG?

Arată chiar foarte bine.

Paleta de culori.. hmm.. eu aş propune să fie cam cum e la tine în imagine în partea de sus, acel albastru deschis. Eventual poate fi combinat cu alb.

Nu ştiu dacă sunt eu de vină sau sunt doar foarte obosit, dar.. ce vrea să fie asta defapt? O nouă interfaţă a site-ului RPG?

Da, este o noua interfata dar este doar la stadiul de preview, sunt foarte slabe sansele sa fie implementata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.