G Man VIP Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Salut .. ma poate ajuta cineva cu un link de download bun sa cobor gta sa ?? am tot luat de pe net dar toate sau dovedit a fi virusate sau la dezarhivare cer parola. nu stiu daca postez unde trebuie..daca nu scuze.. dar nu stiu unde sa mai caut sa descarc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Dacă ai cont pe filelist ia-l de acolo, dacă nu încearcă de pe kickass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 De ori unde il vei lua sa iei varianta HOODLUM deoarece aceasta este cea mai buna. Ia-l de pe filelist daca ai cont ca asa este cel mai sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Man VIP Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 am luat asta hoodlum .. mai are putin si se termina de descarcat.. sper sa meraga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 B-zone.ro nu incurajeaza pirateria.Iti propun totusi prin Torent, ceva kick ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 B-zone.ro nu incurajeaza pirateria.Iti propun totusi prin Torent, ceva kick ass Daca nu incurajeaza pirateria, de ce ii propui totusi o varianta piratata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Man VIP Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Nu toti își permit sa cumpere jocul man.. Știu B-zone nu încurajează pirateria dar daca aceste site-Uri nu ar fi nu cred ca ar fi atat de mulți playeri pe aici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Caută pe torrentz.eu, găseşti sigur acolo. Aveam eu un link de TPB dar tot s-a schimbat domeniul şi nu mai merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.