Jump to content

Portofoliu - Layzz

Layzz
 Share

Recommended Posts

ESTI GENIAL OMULE ! +1 . Fami si mie te rog cu numele Seng la asta OZihdVh.pngsi sa fie verde . DACA VREI ! MERSI . TINE-O TOT ASA ESTI GENIAL !

x8IkbYU.png

aoWMBuw.png ; Fu0vsdv.png ; YdekevD.png ; CrvLv98.png

Edited by Layzz

oa0VPsx.png

3xcPO6w.png

(pentru o vizualizare mai bună, open image in new tab), renderul l-am luat de pe net, o să fac și cu cel de la b-zone

aștept părerea lui @@richter, xD

Edited by Layzz

Deci la lucrarea cu Render nu prea imi place ce ai facut in spatele lui. Textul nu se intelege ca l-ai dat pe Overlay sau Soft Light. Ar fi mers un Smudge dar vad ca ai avut imaginatie sa faci ceva diferit. Stroke-ul acela trebuia facut mai mic. Iar Renderul trebuia dublicat si sa-i bagi un efect deoarece pe parti se mai cunoaste cum are alb de la Pen Toll.

A doua creatie este una foarte frumoasa.

Tine-o tot asa

@Layzz

Faine mai layzz, continua tot asa, te-as sfatui sa incerci si un web-design, pentru ca nu ai nevoie de tutoriale sau cv, se bazeaza pe imaginatie si ai din cate vad la acele semnaturi pe render.

Interesante creatii, nu sunt avizat sa le evaluez, dar dupa ochiul unui incepator arata super!

în ce zonă locuiești, din Timișoara zic, locuiesc și eu tot în Timișoara, stau lângă Mall, pe lângă Parcu' Botanic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.