ByeKo Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Nick-ul tau: By_eKo Server: rpg2.b-zone.roDescrierea bugului: Bug (cred) la iesirea din Tuning LV. Se intampla de multe ori cand ies sa nu ma taxeze, sa nu-mi ia bani. Am pus si alti playeri sa faca asta si lor tu nu le ia mereu banii.Screenshot(s): 1. Aici imi ia bani cand ies. 2. Aici nu imi mai ia bani cand ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raw ZEW Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 @@ByeKo,Posibil sa faca asa pentru ca e bizul tau ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByeKo Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 @, Salut, m-am gandit la asta, si am pus niste baieti sa faca acelasi lucru si ghici ce ? La fel pateau si ei, le lua bani odata, dupa 2 ture nu le lua, iar le lua....ai prins ideea, ma gandesc ca e un Bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raw ZEW Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 @@ByeKo,Atunci, va fi bug .. Si am testat si nu mi-a luat de fiecare data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Am patit si eu asta la tuningul meu, Wheels Arch Angels. Am observat aceeasi chestie... Sper sa se rezolve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a y a n Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Am incercat si eu.. prima tura imi ia, insa urmatoarele ture nu imi mai ia din bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByeKo Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Aştept să răspundă cine trebuie, posturile făcute de voi cu " Am încercat şi aşa e " sunt făcute pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Se va rezolva la următorul update, valabil pentru toate bizurile de tip tuning care nu funcţionează 100% momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.